Hvem er jeg?

Det å få et spørsmål om hvem jeg er for så å skulle svare på det, er vanskelig...

... det tok utrolig lang tid for meg å tenke over hva jeg skulle skrive i dette innlegget. Hadde dette vært en blogg om meg og mitt liv, så hadde jeg lagt ut om MYE vondt og godt, men denne bloggen skal handle om koreansk kosmetikk, og da holder jeg meg til det. Ønsker dere å lese om meg i detaljer, så skal jeg heller gjøre det om mange nok ønsker.

Skal jeg være helt ærlig så vil jeg beskrive meg selv som omtenksom, emosjonell, blid og ydmyk, men som alle andre, har jeg også negative sider.

Jeg prøver å leve best mulig i en verden som utfordrer meg på alle mulige måter. Hobbyen min er å ta bilder, spesielt da av min fine hund, Milo, og av venner og familie, og nå skal jeg prøve så godt jeg kan å få tatt gode bilder av produktene jeg legger fram, slik at jeg kan presentere dem på best mulig måte.

Jeg er ei jente på 22 år som bor i Kristiansand sammen med hunden min, Milo. Vi fyller år i samme måned, i mars blir han 2 år, og jeg blir 23.

Jeg har mange interesser, og hundesport er selvfølgelig en av dem, agility og utstilling er vel favorittene innen sporten.

Koreansk kosmetikk er en annen, og det er jo dét denne bloggen skal handle om. Jeg er opptatt av en sunn og frisk hud, og har lyst til å hjelpe andre på veien mot en lykkelig og frisk hud.

Jeg går lektor (5-årig master) på Universitetet i Agder, med fagene Engelsk (masterfag) og Spansk. Ved siden av studiene har jeg tid til denne bloggen, trening, matlaging og venner. Kunne rett og slett ikke ønsket noe annet. Så dette var litt om meg. Jeg gleder meg til å komme i gang med denne bloggen, så har dere noen spørsmål, fyr løs!

Rebecca Anastacia Simonsen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Instagram@rebeccaanastacia