Sjöodjuret i Östersund med allvar 🐉

Hej! 💖

Åh hoppas att ni mår bra! 🌟

Jag bor nu på en gammal teater ifrån 1800-talet i Östersund, som nu är ett hotell. Ni som följer mig på Instagram (@rebeccaanserud) så har ni sett en hel del via händelserna ifrån hotellet. Det finns ett klipp länge ner här i inlägget. Tyvärr kan man bara lägga ett klipp i varje blogginlägg! 😩

Under flera dagar har jag varit extremt förkyld och även haft solglasögon inomhus - på grund av infektion i ögonen 😩😭 Jag har alltså låtit som en gammal inrökt kärring + sett sjukt skum ut 😅 Jag trodde inte att jag skulle kunna ta mig iväg till Östersund igår, men det gick. Jag skall föreläsa här idag.

Igår gjorde jag det enkelt och beställde upp mat och åt i sängen, sen minns jag inte hur jag somnade på grund av feber.

Taxichaffisen ifrån flygplatsen igår sa att jag skulle dricka varmt vatten med honung och då sa jag att jag missbrukade honung som 12 åring. Tystnaden blev total i taxin.

Jag hörde sen ett harklande och så bytte han helt samtalsämne och berättade om sjöodjuret i Östersund. Han sa att det är på allvar - här jagar man sjöodjuret. Jag skrattade till så att det ekade. Han var tyst. Stämningen var hård i luften. Jag skulle inte ha skrattat.

Några plågsamma sekunder gick och sen sa han med en ton av allvar:

- Sjöodjuret är en del av oss här i Östersund, vi säljer till och med souvenirer med odjuret.

Jag blev tyst för jag fann inget svar. Det lät ju komiskt, men tydligen tog han illa upp av att jag skrattade. Så jag var tyst, liksom han. Han var tyst. Vi var tysta. Där satt vi båda i samma bil. Tysta.

Min blick drogs ut mot fältet vid vägen. Massor av snö - massor. Sjukt mycket snö. Jag tänkte på snön för att döva ”tysthets-ångesten” som infunnit sig i taxin. Man kunde liksom ta på den, som tjockt slem i hela luften.

Tillslut frågade han vad jag jobbar om och jag sa:

- Jag föreläser om bland annat bipolär sjukdom.

Där sköljde tystnaden över oss igen. Tillslut var vi framme och tack Gud för det 🙏Här kommer ett klipp ifrån instahändelser då jag kollar in den gamla teatern
👻

Source error

Love // Becca

💖

Gillar

Kommentarer