Östermalm & Eskilstuna

Hej 💖😃

Herregud jag har ju haft ögoninflammation och när jag taggade i tisdags till Stockholm så tänkte jag att - nu är jag typ frisk nästan - så jag klarar det. Kan tillägga att jag haft solglasögon inomhus med persiennerna neddragna nu många dagar under den sista tiden.

I tisdags föreläste jag på Östermalm i Stockholm för gymnasiumelever med projektet Växa och måbra. Jag tänker alltid då jag föreläser för ungdomar - vad hade 16 åriga jag med vänner behövt höra?

Ja i alla fall efter tisdagen, så blev mina ögon sämre och jag drog på mig solbrillor igen. Igår då jag vaknade så fick jag ha solbrillor inomhus och jag blundade. Lyssnade på TVn. Jag ringde ögonmottagningen och de gav mig en akuttid på 15minuter. Jag kisade, blundade och gick 10meter, kollade igen och blundade - gick 10m. Tur som fan att jag bor typ granne med sjukhuset.

Ögonläkaren sa att behandlingen med salvorna jag gjort hemma gett stor effekt, för infektionen verkar vara nästan borta, men att jag har en extrem ljuskänslighet som hon inte kunna exakt ange orsak till. Men hon sa att mina ögon är extrem torra och jag måste vila dem och mig själv och sedan skall de undersöka detta närmare nästa vecka. Hon skrev ut ytterligare en slava.

Jag taggade hem på samma vis och tänkte fuuuack! Jag skall stå på scen i Eskilstuna ikväll och vafan! Jag drog hem och körde Ögonsalvan som kändes som bomullskärlek på ögonen. Jag älskar den. Efter några timmar behövde jag inte kisa längre.

Det gick bra i Eskilstuna! 🌟 Det kom 160 fina själar till min föreläsning och det blev fullsatt. Fina ni 💖

Jag blir så rörd av respons, speciellt när det kommer personligt ifrån hjärtat.

Som du, du som kom fram och tackade mig igår - för att du hade förstått att du hade en bipolär sjukdom efter att ha läst min bok. Du sökte rätt vård och efter flera års felbehandling, så fick du tillslut en korrekt diagnos. Jag vet själv hur illa man kan fara av felbehandling och smärtan att inte veta om sin bipolära sjukdom. Tack för att du kom fram och sa det.

Och tack alla ni andra ❤️😍

Nu märker jag att jag måste - vila ögonen. Typiskt mig. Direkt när jag börjar må bättre i vad det än nu är så kastar jag mig ut i livet direkt som att inget hänt. Nu skall jag vila ögonen och köra bomullskärlek på dem.

All kärlek och glad påsk! 🐣 #ettbipolärthjärta

Östra reals Gymnasium i Stockholm
En helt underbar lokal!

Tack Diskrimineringsbyrån och Funktionsrätt Eskilstuna för att ni gjorde
föreläsningen möjlig i Eskilstuna
🌟

Source error

Här är den störtcoola vågen!!!
En våg för att våga prata om psykisk ohälsa
😍

Gillar

Kommentarer