När du inte får luft...

Depressionens mörka rum av isolering och själslig tortyr. Depressioner är inte nedstämdhet, det är djupare än så. Kvävande och förnedring. Att bli ägd av en mörk dimma som sänker än djupare och andetagen känns tillslut som en börda.

Man är stängd i ett mörkt rum utan trygghet av ens väggar och tak. Och igen dörr utifrån rummet av ren smärta. Ett rum där luften långsamt sinar till sitt slut.

Att människor tar sitt liv är för att många inte ser en dörr till luft. Att man tror att den enda utvägen för att inte plågas längre är - att ta sitt liv. Visst det är inte så, det finns vägar ut. Annars skulle jag inte suttit här idag.

Men jag kan förstå varför vissa väljer att ta bort sig - just för att depressionen manipulerar att det inte finns en dörr i det jävla rummet. Alltså ingen utväg. Men det finns vägar ut. Ändå fast man inte ser det just då.

Depression är på riktigt. Ta det på allvar - återigen - det finns vägar ut - förutom självmord. ❤️ Jag önskar ofta att jag skulle kunna rädda alla som mår dåligt. Jag vill visa hopp och påminna om att livet inte kommer vara såhär för alltid.

Till Dig, En dag kan du andas & känna liv. Livet har så mycket vackert. Du kommer säkert bli skrämd över hur du planerade att lämna livet här på jorden. Det är depressionen som skuggat dig. Bakom skuggan finns det ljus.

Kärlek // Becca

❤️ !

  • 542 visningar
  • Nära Västerås

Gillar

Kommentarer