Mormor har somnat in

Jag höll mormors hand och hon drog våra händer över hennes hjärta. Vi höll varandra och det var sådan värme av kärlek mitt i en av mina livs svåraste stunder. Timmarna existerade inte - det var nuet. Det var kärleken.

"Mormor... fina mormor. Det är Becca som håller din hand och sitter bredvid dig. Du är inte ensam och jag är med dig hela tiden. Var inte rädd. Du är trygg. Jag finns med dig - hela tiden. Fina mormor. Jag älskar dig."

Mormor har somnat in.

Älskar dig alltid ❤️

Vila i frid och hälsa morfar.
Jag vet att ni fann varandra igen. 

🕊 

Jag tog en bild på mig själv efter att jag lämnat rummet.. Jag vet inte varför, hittade den nu. Jag tror att jag skulle skicka den till Kacka och att skriva att mitt 💔 går sönder. Jag kollade på den nu och lägger upp den - för min sorg går inte att beskriva i ord. Själens spegel - ögonen.

Sedan en annan sak - det är inte svagt att gråta. Behöver du gråta - gråt. Som min mormors syster sa då jag kom hem till henne efteråt. Jag bröt ihop. Hon sa:

- Rebecca gråt ur all smärta. Du måste bara igenom det här. Gråt när du behöver - för du måste igenom det. Det är bara så.

Älskade mormor ❤️

  • Vardag
  • 532 visningar
  • Nära Bålsta

Gillar

Kommentarer

Linnéa Abresparr ,
Jag vet hur det är. Finns inga ord för sorgen efter älskad mormor. ❤
www.linneaabresparr.wordpress.com
Yolanda,
Vila i frid, din mormor. Kram
mittprivatakrig.wordpress.com/