Min kära husband - ADHD

Nu har jag och min husband #adhd en kris ihop igen och vi kan inte säga: Fuck off, tagga ner och försvinn från mitt liv i en vecka och kom tillbaka då du kan behärska dig.

Vi kan alltså inte ta ett break ifrån varandra trots att vi går varann på nerverna just nu.

Min psykiater har dragit ner min dos av ADHD-medicin och det är kaos nu alltså. Konflikten känns likt en okontrollerad popcornmaskin utan lock som skjuter popcorn överallt. Mitt i allt försöker jag fånga popcorn som flyger och kommer av mig i mitt jobb för jag ser hur det bara flyger popcorn överallt. Dessa jäkla popcorn är överallt och det kommer nya hela tiden. Och ibland byter popcornmaskinen riktning - poppar rakt upp framför ögonen och jag slåss med alla popcorn medan jag försöker att jobba.

Tänk att ha det så på sitt jobb? Att ha den där popcornmaskinen utan lock - och utan off-knapp med sig på möten, telefonmöten, under textarbeten och vid mejlande mellan olika uppdragsgivare över hela Sverige.

Jag har tagit till alla möjliga olika strategier för att tackla vår konflikt idag. Under hela förmiddagen har jag ställt ett flertal ”gör-bara-detta-förfan-alarm”. Ja jag ställer alarm per 30min och då är det fokus - en sak.

Jävla adhd. Nu är jag lack. Vi skall jobba nu. Under 30 minuter - alltså TRETTIO MINUTER skulle vi fokusera på en sak - företagsmejlen. Efter 7.5 minut var jag på Twitter, på Instagram och skrek ut offentligt om vår privata konflikt. Att det var kaos nu. Förlåt att jag blottade oss totalt och även dig utan att fråga. Jag var bara så jävla arg på dig för du lyssnade inte och jag: fuck you!

Jag ser inkorgen på företagsmejlen. Ja du, inte ens under 7.5 minuter kunde vi bita ihop. Nä för jag har skrivit fel städer till uppdragsgivare. En av dem hade kollat upp ett offentligt evenemang och skrev var jag egentligen skall föreläsa i Sverige.

Jag skrev tillbaka: HAHA! Herre min Jesus! Ha en fin dag!

Hur klarade vi oss förut utan en relationsmedicin (ADHD-medicin) förut? Jag minns inte hur vi levde då, men på något vis lyckades vi vårda våran relation rätt bra i perioder, bara för att vi är arga på varandra nu och inte respekterar varandra alls, så innebär det inte - att vi inte kommer att hitta tillbaka till en fridfull relation igen. För vi har ju brottas med detta hela våra liv så vi skall bara stanna och lyssna på varandra. Vi klarar det. Din idiot. 😭🙏

Varma hälsningar // Becca & popcorn

🌟🍿

  • 301 visningar
  • Nära Västerås

Gillar

Kommentarer

Viktoria Wahren ,
Du skriver så fint ❤️ Hopp och förtvivlan blandat med humor. Jag önskar dig lycka till i er relation! Kanske skulle vara bra att gå tillbaka till dosen du hade innan. Men lämnar det till dig och läkaren. 😊👍
positivaklubben.blogg.se
rebeccaanserud
rebeccaanserud,