Getmjölk på brösten & avtändning


Här i Egypten kan det vara uppåt 39 grader om inte mer. Vi kör på solskyddsfaktor 50, såklart. Alltid under parasoll. Igår var jag ihärdig att få färg - jag är blekast av alla här i Egypten. De kallar mig "Créme freche". Kul va? 😩

När Elena gick på massage över lunchen - så drog jag på mig 30 i solskyddsfaktor och smällde ner mig i solen. Jag grillades. Detta skulle aldrig Elena tillåta, så jag passade på. Jag blev inte vackrare. Istället för att vara "Créme freche" - så blev jag en röd/rosa gris. Tillägg: har gått upp flera kilon.

Egypterna kom in i ett räddarmood var jag än gick. En kvinna sa att jag skall få en specialkräm av henne imorgon. En "doktor" smetade in mina bröst i getmjölk. Ja, det låter sjukt och allt var sjukt. Det gick snabbt och jag smällde bort hans hand.

Igår var vi på Apoteket för jag skulle köpa hårsnoddar. Apotekaren blev engagerad och orolig då han såg min hy. Han blandade ihop massa läkemedelstuber helt lyriskt och sa att jag skall till hotellet direkt, smörja in hela kroppen och komma tillbaka imorgon.

Klockan 10.00 var vi första kunderna där. Han slänger blicken på mig och skakar på huvudet. Förutom att jag var en blond gris - så hade jag även fått 25-30 infekterade insektsbett på vaderna. De var likt bölder. Jag kände mig hemsk. Och så de kliade.

Han sa att han hade medel för dessa bett och även för min övriga hy. Jag var desperat mitt i allt, skulle jag inte kunna sola på flera dagar nu?! Skulle betten klia så här i flera dagar?! Då ballar jag ur tänkte jag då.

Från att ha kommit in - så gick det snabbt att jag står helt öppet på ett Apotek i underkläder och med en apotekare som hjälper mig att smörja in. En helt sjuk situation som inte händer i Sverige 😂

Jag har tänkt hela tiden att han är gay, inget illa menat alls. Jag har under hela resan diggat honom och han hade hela tiden gjort ett bra intryck. Men jag kände ingen dålig feeling att han hjälpte att rädda mig.

Det värsta var att han blev kåt. Som fan. Jag tänkte antingen smäller jag till honom eller säger jag något så han lägger ner flåsandes och händerna som skulle på helt andra ställen. Jag slänger snabbt ur mig att jag är gravid i 7 månaden.

Snacka om att han blev avkyld. Jag ser ju gravid ut nu. Det är bra att spela på. Gravida kvinnor är heliga. Dem rör man inte och så även han.

Ja hans kur hjälpte - men inte det han gjorde.

Bilden. Det här är min dagliga rutin. Lägga krämer i olika "linjer" i ansiktet och smeta ut.

Love // Becca

❤️

  • 186 visningar
  • Nära Qesm Sharm Ash Sheikh, South Sinai Governorate, Egypten

Gillar

Kommentarer

Marita N
,
Ha, ha, ha vilken underbart spännande resa du är på. Jag väntar med spänning på fortsättning. Det var härligt att få skratta. Kram