”Det finns alltid möjligheter även i det som känns omöjligt”.

Foto: Pernilla Rönnlid

Det finns alltid möjligheter - glöm aldrig det. Morfar brukade säga: ”Det finns alltid möjligheter även i det som känns omöjligt”.

Morfar var underbar! Han var fylld av humor och kärlek. Morfar kunde nästan alltid se om någon mådde dåligt, han såg det alltid på mig även fast jag ibland verkligen försökte dölja det. Och han fanns där som en medmänniska. 

Jag skall berätta om en ung kille som morfar tog med ut på äventyr varje helg som att mekka med fordon och fiska. Killens vänner hade börjat använda droger och då som mest på helger. Den här killen sa i vuxen ålder att JUST de där orden om möjligheter räddade hans liv: att han såg möjligheter till ett bra liv i allt mörker - då vänner dog av överdoser och att han själv var nära att hänga med i det destruktiva.

Till dig som inte ser möjligheter i livet just nu - de finns alltid! Livet just nu kanske inte är som du planerat det och de lösningar du tänkt på ett tag kanske inte funkar. Med det innebär inte att det finns andra lösningarna och andra vägar att gå i livet. Livet är inte kört. Glöm aldrig det.

                               ”Det finns alltid möjligheter även i det som känns omöjligt ❤️”.

Lyssna på min fina morfar, jag påminner mig ofta om hans ord. Hans uppväxt är en av de värsta jag hört talas om, men morfar valde att inte bli bitter eller stänga ner möjligheterna som han fick under livets resa och som han även själv skapade senare i sitt liv. Morfar var fylld av kärlek - massor av kärlek och han inspirerar mig ✨

Livet är fullt av möjligheter - våga se dem!

Jag säger inte att det alltid är lätt - men det går att förändra sitt liv till något mycket bättre om man vill. Vi har alla olika förutsättningar här i livet, det är jag med på. Men vi har alla unika möjligheter i livet och de är obegränsade.

Och forma inte ditt liv utefter normer - som egentligen inte gör dig lycklig. Du skall leva ditt liv och ingen annan. Skippa normen. Fråga dig själv ärligt om vad du egentligen vill med ditt liv och vad som gör DIG lycklig. Ta med dig det och ta hand om dig!

Love // Becca

🌟❤️🌟

  • 339 visningar
  • Nära Västerås

Gillar

Kommentarer