Att vakna hypoman ✨😅

(JAG VET INTE VARFÖR LJUDET FÖRSVANN I KLIPPET)


Jag är så bedårande lycklig idag. Alltså jag är så lycklig. Och Inget har hänt. Jag vaknade bara av en ren lycka och det år så jävla komiskt 😂

Alla samtal jag har haft idag så har jag berättat hur lycklig jag är. Det slår mig varje gång jag säger det till alla - att VARFÖR säger jag detta?? 😬 Det hör inte HIT och låter nog bara allmänt smått förståndshandikappat i situationen.

Jag ringer min uppdragsgivare Ulrika och jag vet inte om jag ens sa hej. Jag började med att säga:
- ”Jag är så lycklig idag!”
😂💖

Sen ringde jag hjälpmedelscentralen för 1h sen och bad att en person skulle ringa upp mig i veckan - för att ge mig tvättinstruktioner för mitt 6kg tunga tyngdtäcke. Den personen ringde upp efter 30 min.

Jag började samtalet: - ”Hej! Åh vad jag blir GLAD över att du återkopplar såhär snabbt! Det gör mig lycklig!!! Eller alltså det här kanske låter konstigt. Men jag vaknads såhär lycklig.
Hahah ah, men fast det jag vill prata om är ju hur jag skall tvätta mitt tyngdtäcke.” Alltså hon blev lycklig av mig och vi smått fnittrade då hon gav mig tvättinstruktionerna.

Jag vet inte var den här dagen skall sluta. Men jag kommer sprida glädje. För affekter smittar.

Bipolär sjukdom är ju speciellt. Att man utan anledning bara kan få ett sådant här förhöjt stämningsläge 😂 Men det är på en rimlig nivå. Jag har koll.

Amen. 😍🎉

LOVE // BECCA

Gillar

Kommentarer

Mikaela,
De är skönt med uppvarvningar när man har kollen, jag har dock själv endast koll i någon vecka sen är jag körd... Ja, överkörd av hjärnan de vill säga för strax därefter kommer manin och sen är kroppen överkörd med hjärnan laddar på iallafall.
www.devote.se/deinre