Heyyyy Bloggen

I uge 43, har jeg haft den mulighed, for at være i erhvervspraktik i Sinnerup Silkeborg. Det har været en vold fed uge, med ubeskrivelig mange oplevelser og tilfredse kunder. Jeg elsker i det hele taget bare tøj, så jeg havde ikke forventet andet. Der var altid noget at lave og jeg var hele tiden aktiv, Det var sjovt at få et indblik i butiksarbejde og være med til alt det arbejde, som kunderne i butikken ikke ser. Jeg vil prøve at blogge, så godt jeg kan, fra alle dagene i erhvervspraktik.

Mandag: Forvirring rammer butikken!

Første dag, mødte jeg ind kl 10. Jeg kom sådan like 10 minutter før, så jeg kunne nå at finde bagindgangen til butikken. Det gik ihvertfald ikke, som planlagt. Omme bagved butikken, er der mange bagindgange til forskellige butikker. Jeg var utrolig usikker på om det var den rigtige indgang, så jeg gik bare ind, det var uheldigvis den forkerte bagindgang og jeg blev mega flov. Damen henviste mig til den "rigtige indgang" Ohh gud man, det var forfærdeligt pinligt! Resten af dagen pakkede jeg en masse nyt tøj ud og organiserede tøjet i farver. Jeg fik også lov til at arbejde med Pilgrim smykker og organiser det i slags og farver, hvilket var pisse fedt! Jeg havde heldigvis fri mega tidligt, sådan kl 13:30, da jeg skulle nå til træning bagefter, men alle de andre dage, fik jeg fri kl 14.

Tirsdag: Presset på tid!

Tirsdag morgen, havde jeg vold travlt! Min cykel var til reparation og jeg var nød til at tage bussen istedet, troede det var nemmere, hvilket det så ikke var. Havde planlagt med bustider, sådan at jeg var der sådan 5 minutter før åbningstid. Men bussen var over 15 minutter forsinket, overvejede dog at gå, hvilket jeg til sidst gjorde. Jeg var ikke noget langt, men så kom bussen til sidst og jeg spurtede hen til busstoppestedet! puuhaa!, jeg var lettet, da jeg kom på bussen. Men straks skyndte jeg mig at ringe til selve butikken, for var kommet 20 minutter forsent. Da jeg endelig kom, satte de mig igang med at pakke mere lækkert tøj ud og efter skulle jeg dampe tøjet, hvilket var pisse varmt. I virkeligheden tror ikke at det er varmt, men det faktisk så varmt, at jeg har brændt mig på det. Resten af dagen gik, som smurt. Jeg endte med at rydde op på disken og rydde op i butikken.

Onsdag: Pilgrim Smykker

Onsdag, fik jeg lov til at ryde op i Pilgrim smykke afdelingen, med en masse nye smykker. Fik dog også lov til at prøve nogle smykker selv, hvilket var vold fedt. Der var så mange smykker at prøve. Det endte dog også med, at jeg skulle pakke nye lækre smykker, ud fra Pilgrims helt nye kollektion.


I næste indlæg, kommer der et nyt indslag af min praktik uge.. fra torsdag - fredag

XX

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyyyy Bloggen


Vi ved alle sammen at det er svært at starte i skolen igen, især efter ferien. Jeg ved ikke med jer, men i min klasse starter vi lige på med at snakke om eksamen og de mundlige prøver. Det er vildt hårdt og udfordrende at starte i 9. klasse, skal jeg lige sige. Jeg har det sådan at folkeskolen bare skal overstås. Sådan er det bare og sådan vil det altid blive. Sjove ting er der vel også sket i løbet af den første uge efter ferien.

I min by, Silkeborg er der et event der hedder "Regatta" og ja, det kommer så hvert tredje år, hvor hele Silkeborg midtby er nærmest lavet om til en tivolipark. Det mega fedt, og det blevet en tradition for Silkeborgenserne. Man mødes med vennerne og det er utrolig hyggeligt, og ja, der er også et plus med her, i den uge der er Regatta, kommer der så også fyrværkeri klokken 12 om natten, og det er virkelig ubeskriveligt flot. Så det er nok et stort plus, når man skal starte i skole igen efter ferien.

Det dejligste ved at komme tilbage til skolen, er nok at se vennerne igen, dem har jeg ihvertfald savnet rigtig meget. Jeg håber virkelig også at i har nydt jeres sommer, og er klar til et nyt skoleår.

XX


Likes

Comments

Heeey Bloggen


Som i nok ved, så spiller jeg tennis og ja jeg har fået den mulighed at jeg for 2 år siden blev optaget på talent team, som er en idrætskole, for folk der går meget op i sin sport. Jeg er tildeles blevet en meget gladere person i sig selv, efter at jeg skiftede skole i 2015.

I weekenden blev der afholdt JM, som er Jyske mesterskaber. Jeg stillede op i U16, som er min årgang. Jeg stillede faktisk også op i Senior Mesterrækken, som den blev kaldt. Det var meningen at jeg også skulle stille op i U16 double, men min doublemakker kunne desværre ikke deltage. Mine forventinger til kampene er tildeles at komme i første runde, også ser jeg hvad det senere udvikler sig til. En dag før jeg skulle op imod min første modstander, fik jeg så en opringning fra min modstanders mor, som så sagde at min modstander trækker sig. Jeg gik derfor videre uden kamp. I mesterrækken blev jeg slået ud 6-3 - 6-4 til en fra min klub, men jeg var virkelig ikke tilfreds med min præsentation, da jeg ikke præsterede det bedste. Dagen efter skulle jeg spille U16 semifinale mod en fra Odder. Normalt plejer jeg ikke at være nervøs, men jeg begynder at blive nervøs, når jeg begynder at lave fejl hver eneste gang. Så ligepludselig trænger jeg altså i safezone, hvor jeg bare begynder at være passiv. Jeg vandt 6-1 - 6-3 efter en meget nervøs, men sikker sejr. Jeg gik derefter videre til finalen, hvor jeg skulle møde hende der slog mig ud i mesterrækken. Efter semifinalen tog jeg en tur til Silkeborg tennisklub, hvor jeg stod i 2 timer og servetrænede. For jeg vidste at jeg skulle være klar til finalen og præstere det bedste. 

Finalestævnet blev holdt i Kolding. Så jeg stod op klokken 06:00, hvor der var afgang kl 07:30. Jeg skulle spille klokken 09:00, så jeg havde noget tid til at opvarme og komme i zonen. JEG VAR KLAR, helt klar. Klar til at give den alt hvad jeg har. Jeg var så nervøs, jeg kan slet ikke beskrive hvor nervøs jeg var. Selvom jeg var nervøs, tog jeg den med ro og spillede mit spil, ikke hendes, men mit eget spil og ja det gav point. 

Jeg sluttede af med at vinde 6 - 6 (7-5) - 6-3!! Det var helt vildt! Jeg blev så glad og smillede hele dagen, jeg var så overdrevet stolt af min præsentation og mig selv.

JEG ER JYSK MESTER I U16!!

XX


Likes

Comments

Heey bloggen


Jaer, jeg ved godt, at der er gået lidt tid siden mit første indlæg. På baggrund af, at der har været nogle problemer både teknisk og jaer, in real life. Meeen nu er jeg tilbage igen og jeg stopper ikke med at blogge. Der har bare været rigtig mange ting i mit liv, her for tiden, men det er fortid som jeg også selv ser det.

Det var egentlig meningen, at det her indlæg skulle være en "Bucket list", men sådan blev det ikke helt. Jeg har spekuleret længe frem og tilbage, mellem de to ting og blev selv enig om, at lige nu vil jeg lave en playlist til, hvad man kan høre om sommeren og hvilke sange der lige er sommerhits.

Jeg vil bare lige sige til info, at det er min mening det her, så hvis i ikke er enige om min musiksmag eller noget helt andet, så hold det venligst for jer selv.

Playlist 2k17

​ Sex for breakfast - Life Of Dillon

On & On - Cartoon

Despacito (Remix) - Luis Fonsi, Daddy Yankee, Justin Bieber

Movements (feat. Yung Fusion) - Pham

Birthday Sex - Jeremih

I'm The One (feat. Justin Bieber) - DJ Khaled

Chasing Highs - Alma

No Type - Rae Sremmurd


Følg min playlist på Spotify for opdatering af sange:

Spotify: Rebecca Bloch


Likes

Comments

Hey bloggen

Yaaaay, nu nærmer sommeren sig og ja det er ved at blive pææænt varmt. Så shorts og t-shirt here we come. Vil starte mit første blogindlæg med en lille reminder om at vi snart har sommerferie ihhhhhh, Det faktisk ret mærkeligt at jeg skal starte i 9.klasse efter ferien, it's going to be a hard year, men et godt råd til mine yngre følgere, nyd for guds skyld folkeskolen fuldt ud, for når du kommer på gymnasiet, så er der ingen vej tilbage.

Men prøv lige at tænke på alle de fede ting man kan lave om sommeren. Såsom at hoppe i vandet, når vejret er for varmt eller hygge ved poolen. 

Ja, i mit næste indlæg vil jeg lave en Bucket list til hvad man absolut skal lave om sommeren

xx

Likes

Comments