Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har gått och burit på en förkylning nu i en vecka och imorse när jag vaknade kändes det som mitt huvud skulle sprängas.. Så stannade hemma idag från skola för att vila upp mig och har sovit HELA dagen. Måste verkligen till skolan imorgon så ber till gudarna att den värsta huvudvärken försvinner. Det är ju fredag imorgon också och har riktigt roliga planer :) Ska till min kompis pojkväns fest tillsammans med hela gänget från klassen vilket kommer bli stört kul. Tror några kommer hit och fixar sig och äter lite innan det är dags för partaj. Nu hoppas jag bara att jag blir frisk!!

Likes

Comments

Måndag igen dåå... vill verkligen att denna vecka ska gå fort så jag kan få helg igen men först så har jag några inlämningar att göra , en bok att läsa sen ska jag förmodligen på en jobb intervju. För er som inte vet det så jobbar jag på Ung Omsorg och gjort det i ett år och har nu fått erbjudande att bli "teamleader" vilket innebär att jag blir "chef" för hela mitt team och får mer ansvar och högre lön. Så får se hur det går men har inget att förlora så jag tänkte bara köra på och hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår hade jag bara 1 lektion (11-12.20) så det var hur skönt som helst. Gick till Täby efter skolan för de var några från klassen som skulle köpa lite saker och jag skulle ändå vänta på mina vänner som slutade mycket senare än mig. Vid tre hade alla slutat så då åkte vi hem till Vilma och Ninnie och satte hos i soffan och kollade på The Hills och drack te och åt mackor. Alla var rätt trötta så det var sjukt skönt att bara dega i soffan. Vid sex tiden drog vi till Ica och köpa middag. Vi lyckades aldrig ena oss om någon gemensam maträtt så det slutade med att alla köpte det de vill ha.Skön fredag blev de iaf.

Idag ska jag iväg på lite äventyr med mamma.Ligger fortfarande kvar i sängen med Selma men måste snart börja fixa mig annars börjar mamma tjata. Ni får ha en mega bra bra dag xoxo

Likes

Comments

Inga bilder blir finare än dom som man kan ta i Fjällbacka.

Likes

Comments

​Nu ligger min kära Vinterjacka ute på blocket så om det är någon som är intresserad kan ju alltid checka in där eller höra av er! 

Likes

Comments

Det har öppnat en nagelsalong i Täby Centrum så nu går alla tjejer i skolorna brevid med snygga naglar. De har haft halva priset så väldigt många har passat på att unna sig lite manikyr. Mina naglar kostade 240 kr och det ligger annars på 500- 600 kr.

Likes

Comments

Efter skolan svängde jag förbi Täby för behövde ta ut lite pengar som ska till en resa sen så behövde jag köpa nya ansiktskrämer. Blev en dagkräm och nattkräm från The Body Shop som är hur bra som helst! Blev även medlem så fick lite andra produkter och sen en värdecheck på 600 kr. Så om mina kära vänner läser detta om ni vill följa med och bli sminkande en dag så säg till!! Får ta med mig sex personer så det är rätt grymt..

Likes

Comments

​För några veckor sen var denna lilla filur på akuten. Trodde att allt skulle gå nerför men fick goda nyheter och nu är han tillbaka gladare än aldrig förr ;) 

Likes

Comments