Header

Tjena!

Nu var det längesedan man skrev här i bloggen, mycket som händer i mitt liv just nu. Tänkte börja med att ta upp de faktum att jag nu har förlängt min tid en andra gång så nu ska jag stanna till maj vilket ska bli roligt. Hade börjat kolla andra jobb men kände att jag e nöjd med min familj och jag har det så bra, så ville fortsätta med det.

Har börjat jobba i musikstudion nu och spela in min nya låt som jag hållit på att skriva i 6 månader ungefär. Känns super bra att få vara med och producera för första gången, riktigt kul! Det låter bra, så vi får se om jag släpper den sen.

Förutom studion denna helgen blev det mycket hemmatid för min del. Felicia va förkyld så hon va med Kayla denna helgen. Men vi träffades allihopa på söndagen för att dra till en choklad utställning. Håller just nu på med gym och träning så det blev att jag köpte en present till familjen bara. Nästa helg e det hundutställning på samma ställe så ska nog gå på den också.

På fredagen så var jag på konsert och såg James TW, träffade även honom innan, super mysig kille och jätte trevlig.

Snart är det halloween och jag har precis blivit klar med alla delar till min outfit. (Bild kommer på helloween), hemligt änsålänge ;)

Idag har jag, Moa (svensk aupair) och pojkarna varit i Ravenscourt park och spelat fotboll. Vi kämpade så sjukt mycket så svetten rann. Slipper iallafall 1 timmes powerwalk, detta va deffinitivt roligare. Det blev 20-17 till oss stora men det va på håret ;)

Hoppas ni alla har det bra hemma i Sverige. Lovar att jag ska bli bättre på att skriva här.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments