Contains affiliate links

Gruppen "Stå Upp För Sverige" är idag Sveriges absolut största och viktigaste politiska debattgrupp på Facebook.

Admins i den gruppen jobbar häcken av sig för medlemmarnas skull då flödet är enormt. De senaste 60 dagarna har de hanterat 4,4 miljoner inlägg, kommentarer och reaktioner. Helt otroliga siffror.

Vill hylla tre tjejer som jobbat extra hårt i sommar, nämligen Angelica Wimark, Cattis Billefors och Lena Lindén. Utan dem fungerar inte gruppen.

Trevlig söndag 🇸🇪 /Realisten

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Historien om polisen Peter och Stå Upp För Sverige.

En fredagkväll i början av februari så kokade polisen Peter över. Han publicerade då ett inlägg på sin privata FB-sida om vardagen på avdelningen grova brott i Örebro. Där beskrev han att i stort sett alla brott han utredde hade invandrare eller de med invandrarbakgrund som gärningsmän..

Direkt kom då anklagelser från vänsterextrema om rasism. Två dagar senare startade jag då gruppen "Stå upp för Peter Springare" för att jag förstod att han riskerade att sparkas.

Gruppen växte rekordsnabbt eftersom Peter öppnade dammportarna och folk plötsligt vågade diskutera det som länge tystats ner av massmedia. På två dygn hade vi 90.000 medlemmar vilket naturligtvis bidrog till att arbetsgivaren inte vågade avskeda honom.

Genast fick vi MSM på oss med anklagelser om rasism och HMF vilket naturligtvis var väntat. Under de första 7-8 veckorna granskades varje kommentar av en arbetslös vänsterextremist som hittade 11 kommentarer av ca 2 miljoner som kunde anmälas för HMF. Vad jag förstår har kanske en av dem lett till åtal vilket gör oss till den minst rasistiska gruppen per capita.

Polisen Peter valde så att ge upp i april 2017. Han pudlade och tog avstånd från sin egen stödgrupp. Jättetråkigt eftersom han kunnat bli Sveriges egen Macron.

Gruppen hade då växt till 226.000 medlemmar och eftersom Sveriges problem är större än brott och straff så valde vi då att byta namn till "Stå Upp För Sverige". Självklart tappade vi medlemmar när det blir turbulent och många hade sånt förtroende för polisen Peter.

Nu har gruppen stabiliserats på dryga 190.000 medlemmar och är mer välmående än någonsin. Dagens admins sköter gruppen galant.

Trots att polisen Peter svek oss så behövs han i debatten mot allt dårskap men han är inte större än oss alla gruppmedlemmar. Skulle kunna berätta mycket mer men nöjer mig med detta.

Trevlig söndag alla vänner. /Patrik Markström
Likes

Comments