Idag har jaghaft matematik i ca. 1 timme, därefter bar det av till Worldclass för att tittapå gymmet, dess träningsredskap och möjligheter, imorgon är det också öppethusoch jag är fast besluten att påbörja ett abonnemang under 18 månaders tid… Jaghar valt att spendera pengar på det som verkligen gynnar mig d.v.s. gymträning, rätt kost…

Med detta sagt står jag nu vid ett vägskäl då jag under enotroligt lång period nu varit fast besluten att skaffa tatueringar, men precisidag ändrat mig och istället vill spendera pengarna på t.ex. kostymer,skjortor, slipsar, finskor, mode m.m. Känner verkligen att jag har ett stortbehov av att sätta mig ner och lösa det här innan jag faktiskt beslutar mig föratt göra antingen det ena eller det andra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag har man arbetat med rester och det är verkligen såååå skönt när man blir av med dessa dödsätare (det som äter upp en levande). Slutade vid 11.oo och har även spenderat tid på en oerhört trång buss. Just nu är jag i något som kallas en bilkö och jag tror jag talar för oss alla när jag säger: Fan vad jobbigt!

Likes

Comments

Då är man genom förkyld, ont i huvudet och ligger kvar i sängen. Inväntar en kopp te, en till två smörgåsar och sedan några episoder av Fresh Prince. Gårdagen såg nästintill ut likadant förutom att jag började dagen med läsning vilket utvecklades till ännu mer läsning och efter ett tag somnade jag helt ifrån😌 Men blir man hemma idag också så blir det hemuppgifter istället för att inte göra något alls.

Likes

Comments

Vaknade sent idag, blev skjutsad till plugget, där samhäll och redskap och miljö står på schemat. Roligt nog fick vi prova på ekologiska hårvårdsprodukter eftersom att vår lärare tagit sig tid att besöka en eko/hälsobutik, med det tog vi en hälsoshot och en uppiggande kopp te med smak av hallon.

Likes

Comments

Jag är tacksam över att ha blivit nominerad av ToBeMe att svara på 11 frågor, jag ska också passa på att tacka dig för detta, vilket jag såklart gör. Eftersom jag dock inte varit aktiv här och haft alltför mycket att stå i så vet inte jag vem jag kan nominera.

Mina svar på dina frågor

Varför startade du bloggen?

Jag startade bloggen för att kunna känna att jag har ett eget utrymme att dela mina åsikter,mina upplevelser, mina tankar och mycket mer, samtidigt kände jag att jag ville dela med mig av detta med flera.

Vad är ditt motto?

Mitt motto är nog att hitta sig själv, den man vill vara och att göra det som behövs för att vara sig själv, nå dit man vill och må bra.

Vad är ditt bästa/värsta minne från uppväxten?

Bästa

Mitt bästa minne från min uppväxt måste nog vara när jag tillsammans med min familj gick omkring på Liseberg i Göteborg och min bror frågade mig om jag ville smaka sockervadd och jag trodde att det var en enda stor massa av bomull.

Värsta

Mitt värsta barndomsminne är nog när min pappa och tre syskon var iväg och hämtade köp pizza, jag och mamma var ensamma hemma, jag gick lugnt och utan anledning ramlade jag framlänges slog i min panna i en köksstol och började blöda mycket, mamma hjälpte mig till soffan där jag låg och hon var väldigt varsam med att göra rent såret, att jag inte fick somna ifrån och jag sa att jag inte ville dö, pappa kom och hämtade mig, vi åkte till akuten och jag sydde pannan. Man kan fortfarande se stygn på två olika ställen från vitt skilda gånger.

Tror du på spöken/andar?

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte trodde på det, eftersom att jag dels förlorat min farfar och dels känt andetag och som om någon skulle blåsa lätt emot mitt ansikte när jag suttit i köket med stängt fönster, sen har även lampor som fungerar toppen börjat blinka ordentligt när jag bråkat med mina syskon, vilket jag tar som ett tecken, det har inte bara hänt i köket, vardagsrummet utan mitt egna rum, ja även badrummet ska ni veta, dessutom vinglade farmors lampa samma kväll som han gått bort och den har aldrig en rört sig en millimeter utan att någon rört den,så när den vinglar i flera minuter så börjar man undra om det är han.

Vart vill du bo i framtiden?

Jag skulle helst se mig själv rik och bo i en lyxlägenhet i L.A. men vem vet vart framtiden för oss.

Om du fick en miljon. Vad skulle du göra?

Jag skulle ta en extra bit till mig själv, resten skulle fördelas jämt mellan mina familjemedlemmar. Min egna bit skulle jag spara till något riktigt speciellt eller ifall något oväntat skulle ploppa upp som kan behöva en större summa pengar.

Favorit hobby?

Min favorit hobby är shopping, det kan ha med allt ifrån kläder ( det mest vanliga ), tillmuggar på gamestop som t.ex. star wars, batman, harry potter. Accessoarer ligger också inom min radar, liksom spel.

Skulle du vilja byta liv med någon? Vem och varför?

Jag skulle vilja byta liv med en tjej jag gillar, främst för att få uppleva hur det är att vara hon, hur hon ser på saker och även vad hon tycker och känner för mig. Vet inte riktigt vart logiken kommer in i det hela, men men, livet är bra intressant,haha.

Favorit kläder?

Mina favorit kläder är för närvarande ett par schyssta jeans, linne/t-shirt, hoodie på det,eventuellt skinnjacka och converse för ute aktivitet och/eller kyligare väderlag.

Hitta en positiv egenskap hos dig själv. Vad är den?

Något positivt med mig är att jag alltid finns där för min familj, vänner och uppmuntrar, finns där som en axel att gråta emot, någon att bra med och helt enkelt stödja andra.

Tack för nomineringen, upptäckte att en del svar blev långa, haha, se något att tänka på till nästa gång. 

Likes

Comments

Jag har verkligen varit frånvarande på nouw under en period nu, men jag kommer och går från gång till gång. Idag käkade jag faktiskt i skolan, vilket är något jag verkligen inte gör ofta, efter det hade jag frisör lektion, vi utövade färg på dockor och jag missade klantigt nog att ta bild, men det var ju ändå inte en kund. Resultatet blev mörk brunt med lite ljusare slingor i luggen, det var en kortklippt herr docka, fick även hjälp av en 9:a som spenderat dagen på skolan med frisör 3:orna och oss 2:or. Följt av regn på vägen hem, när jag istället tog mig till Ingelsta och mötte upp farsan och fick skjuts hem efter ett besök på ica. :)

Hoppas alla har det bra och håller en positiv inställning när det börjar bli skönare ute sakta men säkert.

Likes

Comments

Då har manfyndat både till höger och vänster, igår blev det ett väldigt billigt köp påNew Yorker, med tre t-shirts, inklusive ett halsband på det, med det vandradejag iväg med ett tillfredsställt leende.

Idag slutade vi även tidigare, då vår lärare i sista ämnet var frånvarande och en annan lärare tog sig an ansvaret för oss men inte var vidare närvarande, då vi beslöt oss för att ta saken i egna händer och höra med någon om det fanns möjlighet att sluta tidigare, vilket vi då gjorde, det blev hela 45 minuter tidigare, det vill säga 11:15 på fredagen, inte så dåligt trots allt. Dagens shopping var en gnutta mer spontan, men med självsäkerhet i fråga vad jag tänkt mig går jag och finner det, även till ett inte för hög kostnad.

Likes

Comments