Contains affiliate links

några av alla snygga nyheter som kommit till gymgrossistens hemsida! och något som står på min inköps lista och ja jag vet att det är årets fattigaste månad men just därför har jag en rabattkod till er på just gymgrossisten på hela 10% på hela sortimentet som gäller fram till och med den 26/1 koden är: METAPICGG18


happy shopping

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ungefär såhär har dom senaste kvällarna sett ut för mig, jag har jobbat under dagen, och på kvällen när jag väl är hemma underhåller jag mig själv med några avsnitt Greys, har kollat alla avsnitten kanske en 2 gånger innan men nu under tiden jag har väntat på att serien ska starta igen vilket den gör imorgon!!(wihoooo)

Vi hörs lite senare

Likes

Comments

hej på er!

nu är helgen officiellt över och kul har jag haft, igår hade några vänner en fest tillsammans med red carpet tema vilket va väldigt kul att få klä upp sig och se alla andra som gjort samma sak! var hemma runt 5 på morgonen så det va väldigt kul!

idag har inte hänt mycket vaknade alldeles för sent så har princip sovit bort hela dagen vilket är mindre bra med tanken på att man ska upp tidigt imorgon!

mycket mer som än så har inte hänt i helgen

Likes

Comments

​Det har hänt mycket hände en del 2017! 

Jag har blev 20år

•Tog studenten!!

•Bilade till Stockholm och levde i lyx i en vecka

•Var på babyshower för min bästa vän och även fått träffa hennes underbara son

•Big Slap 

Likes

Comments

Nytt år och Nya möjligheter!

2018 är här och det firade jag in med fantastiska vänner och min älskade i en håla i Skåne, det va både super mysigt och dunder trevligt! 2017 va kasks både mitt bästa och sämsta år men med 2018 hoppas på att det kan bli så bra som möjligt!

vi hörs snart igen!


Likes

Comments

Godmorgon på er!
Eller ja har varit uppe ett tag nu, som säkert alla vet är de black friday idag har varit ganska svårt att missa, just nu är jag påväg till emporia för att förhoppningsvis få lite shopping gjort men stänger ikväll så får väl se hur mycket shopping jag får gjort innan jag måste till jobbet, denna helgen jobbar jag. Men de va allt för nu.

Ha de!

Likes

Comments

Hej på er!
Tänkte att jag kunde dela med mig på lite av musiken jag lyssnar på!

Just nu är jag påväg till jobb ska stänga så kommer inte hänt så mycket mer idag än så!

Har ni haft en bra måndag?

Likes

Comments

Hej på er!
Precis kommit hem från ett mysigt födelsedagsfirande hos mormor och morfar, super mysigt och jätte trevligt! Under dagen har jag och pojkvännen vart och shoppat käkade brunch på redfellas den va väl lite sisådär och mycket mer än så har inte hänt idag!

Hoppas ni har haft en riktig mysig lördag ni med!

Likes

Comments

Godmorgon!
Blev inget inlägg igår efter jag kommit hem, packade upp allt jag köpte vilket nästan bara va julklappar, efter de så stack jag till gymmet och efter de så va jag så trött att jag somna direkt.
Men äntligen fredag eller va säger ni! Stänger på jobb idag men innan de så ska jag städa lite och sen åka in till stan och kolla runt lite

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag i bilen gjort de i ca 2h nu är nämligen påväg till gekås och ska handla lite men tänkte att jag kan skriva mer lite senare!

Vi hörs

Likes

Comments