Aldrig aldrig aldrig igen. Det är inte värt det. Nu har jag sabbat allt. Jaha. Som vanligt. Jävla noja och jävla förbannade psykstörning.......... gör mig normal? Varför är jag så jävla lätt? Varför vet jag inte vem jag är? Varför ska jag alltid fucking underkasta mig när saker händer? Som nån jävla fitta. Uuh. Jag hatar mig själv nu. Hatar hatar hatar hatar den här sjukdomen. Jag blir galen. Är jag glad? Är jag ledsen? Arg? Jag är fan dum i huvet. Och detta gör inte saker bättre.. förtjänar antagligen att jag är såhär. Störd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Even if I screwed up, take a chance

Let me show you what I really am

Because when you're around - everything I feel is happyness

You are everything I'm dreaming of, and this time I'm not giving up

Nothing can make me give up the chance to be yours

Belive me and forgive me 

Likes

Comments

"Är det kärlek du behöver får du gärna komma över. Jag ska ge dig allt gånger tusenfalt som du ber mig om! Även om du skulle tveka, tror jag inte du kan neka till att även du behöver mig precis som jag behöver dig!"

Lasse Stefanz på Medis och ett jävla haddirajraj kör vi på då! 

Likes

Comments

  • Jag drar mig undan ledsna människor som jag inte känner på djupet. 
  • Jag är rädd för personer med en synlig utvecklingsstörning.
  • Jag har svårt att ta kontakt med människor när jag är nykter, så folk måste komma till mig. 
  • Jag har svårt att vara "elak" även om jag ibland borde tänka mer på mig själv.
  • Jag älskar allt som har en motor!
  • Jag är nästan aldrig sur, skrattar eller ler i princip jämt.

Likes

Comments

Har vart busy busy ett tag! Har varit mycket jobb, fylla och äventyr! Men nu kände jag för att skriva lite här faktiskt. Mest för att säga att Säffle tydligen har fått en egen skvallerblogg. Haha! Patetiskt roligt att läsa! Verkar vara några små 14 åriga brudar som inte har särskilt mycket att göra om dagarna. Ja jävlar va skojigt! Hoppas fan inte de lägger av och att folk inte tar dem på allvar. För för mig är detta sjukt underhållande! 

En sak till har jag på hjärtat. Folk verkar tro att jag är kär i alla? Haha? Okej? Trevligt att folk tror att man raggar på dom om man skriver ett sms och typ undrar vad dom gör eller om det är fest ikväll osv. osv. Mysig nivå på dom, självförtroendet är på topp! Nästan pinsamt ta mig fan. 

Sen tycker jag att kär är ett starkt ord, är man kär i någon så älskar man väl den personen eller hur? Jag går inte runt och älskar nån jag knappt umgåtts med? Är det normalt i era ögon så jaja, fine. Men för mig funkar det då inte så. Jag har då bara varit kär i 3, kanske 4 personer, inte varenda jävel jag tycker ser bra ut eller är rolig. Det skulle ju bli förjävla konstigt. 

Jaja, nu räcker det väl kanske. Men, jag är inte kär i DIG och jag är inte kär i DIG, jag är inte heller intresserad överhuvudtaget, vem jag är intresserad av har ni inte med att göra - det kan ni nog inte ens gissa. Jag har också, som alla andra, kompisar som har en snopp mellan benen, och bara för det betyder det inte att jag knullar dom. Tack och hej, leverpastej! 

Likes

Comments

Igår blev det lite kalas! Premiärfylla sen nyår och premiärtur sen några månader tillbaka med Harrys bästa 64a och premiärspya sen Västeråsresan! Härliga tider! Hade en trevlig kväll som spårade lite smått på slutet med liiiite för mycket alkohol. Men det är härligt! Vaknade imorse med en smått påträngande grogglukt och var fortfarande full. Mindre trevligt. Nu ska jag nörda Made och bara dö. Försöka få iordning på lägenheten lite imorn.. fortfarande inte gjort klart sen jag möblerade om för nån vecka sen, haha! Jaja, hejsjvejs!

Likes

Comments

När jag sminkar mig använder jag endast dessa produkter. Jag använder allt av det plus ibland rött läppstift när jag är ute på helger, allt när jag typ ska åka till stan eller ska liksom en längre stund bland folk. Annars använder jag oftast bara Fondationen, Pudret, Ögonbrynspennan och mascaran till vardags. När jag jobbar blir det oftast utan mascara.

Fondationen och pudret är från Apoteket och jag rekommenderar det starkt! Känns knappt att man har smink i ansiktet och jag älskar det, sen blir det jättefint och matt och håller sig jättebra!

Eyelinern och ögonbrynspennan är från H&M, och det är bara för att jag älskar pennan på eyelinern, inte hittat någon annan jag tycker är lika lätt och behändig att måla med. Sen ögonbrynspennan har bra färg och sen skulle jag faktiskt aldrig drömma om att lägga ut mer pengar på något sånt med tanke på att den tar slut väldigt fort för mig. Jag rakar ju faktiskt av mina egna ögonbryn.

Mascaran är från Loreal och finns väl överallt. Gillar den! Finns bättre men har bara fastnat vid denna. En annan favorit är en jag hade från Elizabeth Arden, men minns inte vad den hette mer.. 

Ögonskuggan är från Stargazer, finns på många alternativa butiker men jag köper den på Shock.se.

Likes

Comments

Ska jag? wink

... i know it's fake, and dont care

Likes

Comments