• Ord och tankar och ett jävla avslut •

Hej C, jag vet att du läser detta.
Jag vela mest berätta att du inte behöver oroa dig. Jag är inget hot. Jag vill bara vara ifred & fortsätta med mitt nu. Jag har fått mitt avslut nu. Allt är raderat.


Jag vill också säga att jag hatar ingen. Jag vill bara vara själv.

Vilken vändning denna kväll tog. Köpte käk med Tess och avreagerade oss helt enkelt.
Åkte till landsbygden för att lämna Eddie.

I flera dagar har jag känt att nu måste jag ta sista steget, men har ej kunnat. Så valde att göra det enda jag visste skulle funka.
Få ett ärligt svar.
Och det fick jag. Ringde ett sista samtal.
Och det gjorde tamefan ont som bara fan, men på något vis så lossnade den sista stenen från axlarna. Att ha sin bästa vän kramandes där och gråta ut det sista är obeskrivligt. Men påväg hem så kändes allt som en lättnad. Hur falskt saker och ting är & jag kan gå rakryggad förbi detta.

Och just ja, ring inte efter krogen och säg att du saknar mig igen. Säg inte att du är kär. Vi har valt vägarna vi går på.

Kvällen har bestått av att hänga med mina tjejer. Dom som bara släpper allt för att hänga med mig och få mig att skratta.

Miniroadtrip, prat & donkenkaffe. Precis som förr.

Jag ser allt som en lärdom & vet att jag tänker inte välja att lägga energi på detta mer. Jag tänker bygga vidare på allt det bra i mitt liv.

Så vet ni vad:

Hata mig bäst ni vill, jag skyddar mina vänner i alla lägen, hata mig - jag har dom som älskar mig. Hugg mig i ryggen, men se mig bli starkare. Kalla mig vad du vill, jag står bara för vad jag tycker. Och sist men inte minst, gå vidare och välj vilken väg som gör er lyckliga.

Jag ska fortsätta att vandra på min nu ♡

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

mathildanderson
mathildanderson,
❤️❤️❤️ Du är så stark
nouw.com/mathildanderson