• Älska våra tigerränder •

Hej allihopa ♡

Förlåt att jag har varit borta ett tag.
En förklaring kommer att komma senare.

Men idag hade jag invägning och upptadering till coachen så i samband med formbilderna tog jag bild på min mage.

Som ni ser har jag mycket bristningar på min mage. Och nu efter detta kanonväder som ger en en fin bränna syns mina bristningar mer.

Jag har tänkt på det, att visst jag har bristningar på magen och man hör så många som mår dåligt över det. Särskilt bristningar på magen.

Varför?

Jag är 25 år och har inte barn. Jag har bristningar på magen ändå. Och jag har ändå aldrig brytt mig om det. Och jag hoppas innerligt att alla som hatar sina bristningar på magen, benen, rumpan eller brösten bara kan sluta hata och älska sin kropp.

Snälla ni. Det finns så mycket krav idag som alla försöker uppfylla med de s.k. perfeka kropparna och hälsosamt liv och bra karriär och stadig ekonomi. Allt sånt man skryter med på instagram till exempel.

Jag har tigerränder på låren, rumpan, brösten och mest på magen. Jag kan antingen tänka, gud vad fult eller vad äckligt.

Men vi alla har olika kroppar helt enkelt och att ha bristningar och celluliter är en del av, framförallt, kvinnokroppen ♡

Så sluta hata era skavanker, vi alla har dom så varför känner du dig ful eller äcklig när alla andra också har dom?

Allt handlar om vad du tänker, för ingen annan bryr sig om sådant.

Det finns värre problem än lite ärr och gropar i huden och jag vill att ni ska vara glada och stolta över era kroppar som står upp varje dag och gör allting utan problem.

Var stolt och sluta hata på er själva över små detaljer som bara DU/NI ser.

Jag har ärr på magen och jag störs inte av det. Jag tackar min kropp varje dag för det fantastidka jobb den gör.

Ha en fin fredag och ta hand om er ❤

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du är så fantastisk och klok!! Alla ränder är verkligen så fina, alla kroppar är fina oavsett hur man ser ut! Det stämmer även så väl detta med att det handlar hur man tänker, ett positivt mindset och ögon gör så att man ser och känner positivitet! Älskar detta, så himla bra skrivet av dig <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
Tess,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Du är vacker hur du än ser ut älskade du❤️
nouw.com/hannativeskog