Hejsan finisar:

idag hade jag tänkt att göra ett slime recept inlägg och om hur man gör 4 sorters olika slimes! Så ja då tycker jag att vi sätter igång:

1. Fluffy Slime:

Detta recept vet jag att flera av er känner till. Det har faktist vart jätte populärt att göra detta slime recept. Så ja nu kommer ingredienserna:

*Lim (måste innehålla pva) eller ansiktsmask (måste innehålla ponevinyl alkohol (stav)

*raklödder/rak gel

*linsvätska/ögon vatten (måste innehålla boratbuffert)

Gör så här:

Börja med att hälla i limmet/ansiktsmasken och häll sedan i raklödder. Häll sedan i lite bodylotion eller 2 pump tvål vilket är frivilligt men får ditt slime att bli enklare att dra. Blanda sedan väldigt ordentligt så länge du känner att det behövs. när du är klar med det kan du hälla i karamellfärg om du vill ha färg och till sist linsvätskan. Häll inte i för lite eller för mycket linsvätska utan häll lagom. Nu kommer det att bli lite klibbigt så då lägger du lite linsvätska på bordet och ställer slimet på bordet. Börja arbeta med slimet så att det blir klar!

2. clear slime:

ingredienser:

*bakpulver

*citron

gör så här:

lägg lite bakpulver i en liten skål. Sedan häller du i lite mindre citron än vad du har lagt bakpulver. när du är klar lägger du i mikron i ca 30 sek eller mer (tills den blir tjock). När du har tagit ut den låter du den svalna och sedan är den klar!

Potatis mjöl slime:

ingredienser:

*kallt vatten

*en liten skvätt matolja

*potatis mjöl

*karamellfärg

gör så här:

häll i lika mycket vatten som du vill ha slime i en kastrull. Sedan häller du i ungefär hälften så mycket potatis mjöl eller mindre. sedan kokar du den och ser till så att den blir tjock. När den väl blir det så tar du ut den och häller en liten skvätt med matolja och karamellfärg och börjar leka med den!

Jag hoppades ni tyckte om detta blogginlägg och om ni vill ha fler sånna här så kan ni gilla och kommentera! hejdå vi ses snart

igen!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena allihopa!
Ja jag vet att jag inte har bloggat på super länge nu men det är för att jag har för fullt upp. Men vet ni vad! Vi kanske pratar om det på ett annat inlägg för nu så ska jag nämligen visa er 5 saker att göra när man är uttråkad:

1. Gör ett hemma spa
🥒
Att göra ett hemma spa är super kul och super enkelt. Frys bara vindruvor, lägg nagellack, gör en ansiktsmask... Ja ni fattar. Bara ha kul!

2. Titta på film
🎬
Att titta på film är roligare än det låter. Du kanske har filmer som du längtat att titta på. Nu har du chansen

3. Gör något gott att äta
🍳
Du kanske är hungrig och sugen på att äta...
Du kan laga mat, baka. Gör det du tycker låter roligast.

4. Städa!
När du väl har chansen att städa så gör det då så att du blir klar på en gång och inte behöver göra det senare.

5. Gör roliga DIYs
😁
När man väl gör en DIY så vill man bara fortsätta. Ja jag vet det är så roligt. Det är faktist en av mina favvo grejer att göra och det är perfekt för er som gillar pyssel.

Jag hoppas ni gillade detta inlägg. Gilla för fler såna inlägg så ses vi i nästa inlägg. Glöm inte att kommentera det du gillar att göra när du är uttråkad!
Hejdå
❤️
//Rayana
💗

Likes

Comments