Hello, jag har tråkiga nyheter men bra samtidigt. Senaste tiden har Devotes  bloggportal icke samarbetat med mig, den har helt enkelt inte funkat med det jag har behövt. Plus idag så gick min blogg knappt att hitta, väldigt bittert. Så därför kände jag för att helt enkelt byta bloggportal, nu hittar ni mig här.

Till er som är mina nya läsare så är mitt namn Ravina R. Bamo, jag är född och uppvuxen i den finare delen utav Stockholm, Sundbyberg. På fritiden så höngder jag en hel del med mina vänner, festar, tränar och lever life. Jag jobbar på min lokala ICA butik och har världens bästa jobb, jag jobbar med mina bästisar och har världens bästa kunder. Nu till hösten flyttar jag upp till Norrbotten för att börja plugga, så Norrbotten ska få smaka lite på mig. 

Vad hittar ni i min blogg? Jo, jag har en stor passion för mode och foto. Jag älskar redigering och media, sociala medier är en av de bästa sakerna jag vet. Som vilken tjej som helst så älskar jag mode, kläder och trender. Min stil skulle beskivas som väldigt enkel, bekväm och safe. För mer än några månader sen så gick jag emd i nätverket Tourn, så förvänta er en hel del samarbetsinlägg. 

Har ni några frågor så är det bara att kommentera det här nedan, hoppas ni följer min blogg för jag är en legend. 

- Ravina 

Likes

Comments