Contains affiliate links

Sunday advice in Raven's life

Vi ved alle sammen hvor irriterende det er, når ens hud er i en personal crisis, og ikke rigtig gider at opføre sig som man ønsker (som regel altid lige inden man skal til noget vigtigt, at der kommer en bums lige i panden am I right?). Men nu til sagen, jeg bliver ofte spurgt ind til hvad min rutine, for at holde min hud ren er, og hvilke produkter der er mine yndlings. Det man skal huske er, at vi alle har forskellige hudtyper og derfor er det ikke alle produkter der virker lige godt på dig, som på mig og omvendt.

Jeg har en meget sensitiv hud og en hud, som generelt har det aller bedst i solen. Derfor bruger jeg fugtgivenede produkter om vinteren og nøjes med rense produkter om sommeren. Derudover så reagerer jeg også overfor hvis cremen er for “hård” mod min hud, og jeg bruger derfor cremer der ikke er alt for stærke og som indeholder højt vitamin indhold. Man skal huske at ens krop også er lavet til selv at holde ens hud og man kan derfor faktisk “skade” huden mere end at gavne den, hvis man bruger alt for mange produkter for mange gange om dagen.

Min daglige morgenrutine lyder således:

x Koldt vand i hovedet.

x Enten min Beauté Pacifique eller Bio-oil hvis min hud er tør.

Aften routine:

x I badet bruger jeg en face scrub fra New Zealand, for at få huden ren efter en dag med arbejde og træning.

x Inden jeg går i seng bruger jeg min Bio-Oil og efter ca. 10 min. min fugtighedscreme fra Beauté Pacifique

eller min Evening oil fra Chelopatra.

Ugentlig:

2x ansigtsmaske enten dybderensende eller fugtgivende.

Udover disse daglige ting, så hjælper det også for mig at spise Udo's Choice olie til et måltid hver dag, for at få vitaminerne indefra og at træne + spise en del grøntsager.

Jeg vil også klart anbefale Dermalogica's hudpleje produkter, dem benytter jeg bare ikke lige fortiden.

Håber dette indlæg kunne give lidt hjælp.

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Raven's life

Dagen igår var både en dag med en small talk på Yellow Rose (også et must try, hvis du er til vegansk/glutenfrit mad) og herefter en nat med masser af girls og en virkelig skøn aften til min skønne veninde Lines 21'års fødselsdag. Aftenen startede ud hjemme ved Line hvorefter vi havde et bord på Hive, og hertil kom nogle af vores drengevenner så også. Som nogen ved så drikker jeg generelt ikke særlig ofte, og igår var ikke en undtanelse, da jeg i dag er på arbejde fra 9.30 - 18.00. I aften skal jeg heldigvis bare slappe af og hygge med en veninde.

Hvad jeg egentlig har glædet mig til i et par uger nu, var at vise min "nye" nederdel fra Zara, som jeg selv synes er ret så cool. For mig kan den styles både lidt mere chill, som igår var tilfældet, og en del finere, hvis man tilføjer nogle mere fine detaljerede items til, som f.eks. stilletter eller en silketop/bodystocking. Den ses ihvertfald ovenover til det outfit jeg var hoppet i igår.

God lørdag til jer.

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

A year ago in Raven's life

Nogen gange føler jeg, at tiden flyver afsted om ørene på mig, men at jeg ikke rigtig har nået alt det jeg gerne ville, og kan få følelsen af at mit liv er lidt i “standby”, ment på den måde, at det hele kører lidt i samme ring. Jeg sad her til morgen og tænkte på, at jeg lige synes vi har haft nytår, og nu er vi allerede i midten af februar. Dog fik det mig også til at tænke på, at for lige præcis et år siden, der rejste jeg rundt i New Zealand med min bedste veninde og oplevede et fremmede land på egen hånd - og så fløj tankerne ellers over på hvad mere der egentlig er sket for mig siden februar sidste år.

For 1 år siden der:

x Rejste jeg et land rundt.

x Prøvede at ligge på hospitalet eller et uheld på den anden side af jorden end min familie.

x Jeg har oplevet Justin 2 gange bla. i New Zealand.

x Jeg red stadig og var i fuld gang med min sport.

x Jeg havde ikke arbejde i Calvin Klein, kun som vikar.

x Jeg havde lige startet min blog som en rejseopdateringsside og intet andet. På det tidspunkt troede jeg slet ikke at jeg ville starte den igen.

x Jeg er gået fra teenager til voksen

x Jeg har for første gang været i Marokko.

x Jeg har været i Italien og stå på ski for første gang.

x Jeg har været i London (for 6 gang haha)

x Jeg er gået fra at feste en del, til at det ikke rigtig siger mig noget.

x Jeg har fået lejlighed på Frederiksberg, som i øvrigt er min drømme placering.

x Jeg er gået fra at have et liv med heste hver eneste dag i mange timer til at have et liv hvor jeg næste ikke ved hvad jeg skal gøre når jeg har fri haha

x Jeg har planlagt en rejse på 2 måneder til USA

Disse ting er jo endda “bare” højdepunkterne for mit seneste år, og når jeg ser tilbage på alt dette, så kan jeg mærke hvor meget der faktisk er sket på det ene år, og at jeg på ingen måder er samme sted i dag, som for et år siden. Jeg tror det er sundt nogen gange at se tilbage og tænke over alt det man har opnået, for at indse at man faktisk har rykket sig både mentalt og oplevelses vis og at alting jo slet ikke bare har kørt i ring.

Rigtig god weekend og mange knus herfra

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

Contains affiliate links

Pants from Asos (sold out, keep an eye on Nelly or Asos here) , Sweater from Balenciaga, shoes from Louis Vuitton and bag from Balenciaga.

Café guide in Raven's life

Godaften søde læsere, så er jeg lige kommet hjem fra wellness og en ellers hyggelig dag på café og et smut i lejligheden.

Som der ikke bliver lagt skjul på, går halvdelen af min tid (og månedsløn) på at være på caféer i skønne københavn. Jeg elsker det, og jeg nyder hvert café besøg. Det betyder selvfølgelig også, at jeg har været på rigtig mange cafeér rundt i hele byen, og jeg er vild med at finde nye steder hele tiden. Derfor har jeg nu lavet en lille guide til de steder, som personligt siger mig mest, og som har en atmosfære som gør jeg har lyst til at komme igen og igen.

Granola

Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

Les Voyageurs

Holbergsgade 9, 1057 København K

Beau Marche Café a Víns

Ny Østergade 32, 1101 København K

Sanders

Tordenskjoldsgade 15, 1055 København K

Cantina

Borgergade 2, 1300 København K

Pastis

Gothersgade 52 1123 København K

Sonny

Rådhusstræde 5, 1466 København K

Social

Peblinge Dosseringen 4, 2200 København N

En del af disse caféer har en anelse fransk aroma over sig, hvilket jeg er helt forelsket i, så når jeg først falder for et sted og dets omgivelser, så kommer jeg som regel mange gange der. Disse steder er alle steder hvor jeg føler der er roligt og som giver en feeling af at sidde lidt væk fra alting, selvom man er midt inde i byen.

Ovenover ses bla. billeder fra min dag i dag og ellers er der billeder fra de fleste af de ovenstående steder.

Håber dette indlæg er nyttigt for alle jer har haft efterspurgt det!

Kaffe kys

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

Me after work

Valentine's day in Raven's life

Så blev det d.14. februar, kærlighedens dag, en dag fyldt med kærestepar, forkælelse og gode gerninger for sine nærmeste. And guess what, jeg skal på date meeeeed…. Calvin Klein.

Yes, jeg skal på arbejde lige fra morgenstuden og indtil kl.20.15 i aften. Ikke at jeg havde haft en date eller nogen anden form for kærlighedsliv (udover til en ben&jerry), hvis ikke jeg skulle have været på arbejde, så måske det er meget heldigt at jeg kan bilde mig selv ind, at det er derfor haha. Jeg kan i stedet hjælpe alle de mænd, der skal have noget lækkert undertøj til deres kærester og valentinsdag er jo i realiteten, at vise noget ekstra kærlighed til alle omkring sig.

Min ærlige mening om valentines er egentlig, at ligeså vild jeg er med disse "højtidsdage" og ideén om, at i dag er anderledes end alle andre dage (og man har en undskyldning til noget ekstra forkælelse), så synes jeg også, at det er kinda opreklameret. I følge mig burde man hver eneste dag huske at gøre dét ekstra for sine nærmeste, sig sig selv, og ikke kun denne ene dag om året, men det måske bare fordi jeg aldrig har “fejret” dagen.

God dag til jer alle sammen, jeg håber I får en skøn dag med enten familie, venner, kæreste eller noget helt femte.

Masser af kærlighed herfra.

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

Pants from Nelly, Shirt from VinoKilo, Shoes from Nike, Jacket from Zara and bag from Balenciaga.

A day in Raven's life

Den “normale” dagligdag generelt, er et emne jeg ikke får berørt så meget her på bloggen, så jeg tænkte at jeg ville lave et lidt anderledes indlæg, hvor jeg skriver kort, og viser en masse billeder af hvad sådan en helt normal tirsdag består af både mad, træning og arbejdsmæssigt.

Min dag i dag startede kl.6.30, og jeg starter altid min morgen med at tjekke min mobil (not that it’s healty) men det er sådan et check up på alt, inden jeg står ud af sengen.

Jeg er en sucker for morgenmad, så det spiser jeg ALTID og der består også altid af enten yoghurt, havregrød eller smoothiebowl, da det er 3 ting der mætter mig i mange timer. I dag var det havregrød med matche pulver og noget vitamin olie.

kl.8 mødte jeg på arbejde på skolen (er vikar, til de nye læsere) og her var jeg i dag til kl.14, som regel har jeg fri 14.30-15.10, men i dag var en lækker kort dag, og jeg skulle ind og ses med Nadia hvilket derfor passede så fint. Når jeg har fri fra Calvin Klein er jeg som regel altid inde og få mit fix fra en Chai latte og en god veninde talk. Vi tog på Granola i dag, da jeg skulle et smut forbi lejligheden, hvilket så lige kunne passe perfekt.

Efter en god eftermiddag og et besøg i lejligheden så købte jeg ind og lavede en lækker aftensmad bestående af en grøntsagssuppe lavet på champignon , spinat, porrer, kartofler og purløg.

Herefter var det på tide at komme i fitness og få trænet. Jeg træner helst 1 gang om dagen, og jeg er også mega fan af morgentræninger, da jeg føler min dag så er startet friskt ud. Men her om vinteren når det er så mørkt og koldt om morgenen, så kan jeg bedre lide middag/aften træningerne haha. - Generelt er jeg bare mest til at træne når der ikke er mega proppet.

Ovenover ses nogle billeder fra hele dagen og selvfølgelig af dagens outfit, hvor jeg var hoppet i noget af mit nye tøj fra VinoKilo. Elsker virkelig min nye røde sweater.

God tirsdag aften til jer!

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

The Denim look: Na-kd, Nelly, Asos, G-star, Levi's and ReDone.

Trenchcoat: Na-kd, Nelly, Zara, h&m, Asos, COS, Burberry, Tommy Hilfiger.

Colors everywhere.

Long skirt: Zara, Asos, Nelly, Trendday.

Loose, long, slit dress: there will be a lot of these dresses in every store you step by very soon.

Trends in Raven's life

Selvom vejret ikke ligefrem viser, at vi lige straks siger hej til foråret, så er det altså lige om hjørnet.

Jeg elsker, som sagt, at sidde og kigge på, hvad der bliver trends for den kommende tid og hvilke noget af det, som jeg synes er fedt til min stil (for der er da så sandelig også trends, jeg aldrig hopper med på haha). De seneste uger med fashionweek rundt omkring i hele verden giver, for mig, også en kæmpe inspiration til at vælge hvilke items, der er et must have dette forår/sommer (selvom de styles på catwalken først er til næste år, I know).

Jeg har ovenover lavet en lille billede collage af hvilke slags styles og hvilke farver mm. jeg tror der kommer rigtig meget frem over den næste tid, samt skrevet nedenunder hvilke steder, der efter mine erfaringer, bliver gode at finde disse ting henne. Nogle af tingene er allerede oppe på alle de forskellige hjemmesider og ude i butikkerne nu f.eks. de sandfarvede items.

Som ses i hovedtræk, så er det Denim wear i alle former og kanter, især dark denim, friske lyse creme farver, som næsten altid er en sikker vinder på denne tid af året, trenchcoats, farver, lange slim-fit nederdele og kjoler med slit i, samt (det som jeg elsker) “lag på lag” stilen med loose fit og en masse forskellige styles/farver og detaljer mixet.

Jeg glæder mig til at kunne gå i mere detaljeret tøj, uden en stor vinterjakke til at skjule det hele!

Håber dette gav lidt inspiration.

Masser af mandags knus herfra.

Xx Ravn


Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

Pants from Zara similar here, T-shirt from Gucci, Jacket from Zara here, sunglasses from h&m (find it in store), shoes from Louis Vuitton and bag from Gucci

Raven's life in pictures

Så blev det søndag, og min længe ventede første fridag i mange uger. Min dag startede med en gåtur med Joey (min hund), hvorefter jeg fik ryddet lidt op inden, at jeg skulle mødes med min skønneste Fredder på Sanders. Her fik vi en kaffe inden vi gik på Hoppes og fik den lækreste brunch, much needed.

Vi nåede heldigvis alt dette inden snevejret begyndte, så nu vil jeg nyde resten af dagen indedøre og så smutte i fitness lidt senere. Denne fridag har virkelig været tiltrængt for mit vedkomne for at få catchet lidt op på alt det, jeg ikke har nået de lange arbejdsdage.

Ovenover ses mit outfit fra i dag hvor jeg bla. er iklædt mine nye boots og jakke, samt lidt billeder fra hele min uge. Der er bla. billeder fra Fifty Shades event, VinoKilo event og alle ugens andre højdepunkter.

God eftermiddag!

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

Friday night in Raven's life

Sangria, cocktails og skønneste veninder, det er vidst opskriften på den perfekte fredag aften. Jeg havde igår en så hyggeligt aften/nat, hvor vi som nævnt startede på PS til sangria og herefter smuttede vi over til vores bord på Medusa til nogle gode drinks. Elsker pige aftener med god musik og en masse dans, intet bedre!

Mit planlagte outfit var faktisk en anelse mere “fest-agtigt”, men jeg valgte alligevel i sidste ende at køre den helt casual stil igår, 1. Fordi det var hunde koldt haha, 2 fordi all black bare aldrig går galt så jeg synes faktisk det gik an, selvom jeg ikke var så fancy.

En lille update på min weekend so far og ovenover ses lidt billeder fra aftenen igår samt mit outfit.

Nu vil jeg nyde det sidste af min aften, efter en lang dag med både VinoKilo event og arbejde, og tanken om at jeg har fri i morgen!

Xx Ravn

Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments

Weekend plans in Raven's life

Så er det endelig weekend og jeg går nogle dage i møde, som jeg har glædet mig meget til! Min uge har været fyldt med gode ting, og ligeledes bliver min weekend. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele mine weekends planer med jer.

Derudover så er der ovenover lidt billeder fra Fifty Shades Freed eventet i onsdags. Hvis ikke du har set filmen endnu, men måske skal ind og se den her i weekenden, så skal du virkelig glæde dig! I følge mig har anmelderne intet at have deres bedømmelser i, for mig virker det bare som om, at de ikke kan klare, at mange er betaget af deres forhold (every girl's dream guy) og måden filmen fanger så mange (nok flest piger haha) på.

x I dag skal jeg på PS med pigerne og drikke noget Sangria, hvorefter vi skal videre i byen og ellers bare have en hyggelig aften med masser af girls talk og dans.

x Lørdag skal jeg tidligt op og til VinoKilo event (find eventet lige på vinokilo.com - direkte link på min Instagram). Det er et brand som for første gang har pop-up store her i København d. 9-10 februar, hvor de sælger det fedeste vintage tøj. Efter det så skal jeg i Calvin og så skal jeg måske en tur på Sanders om aftenen.

x Søndag har jeg min første weekends dag fri i virkelig lang tid! Jeg skal nyde den fuldt ud, med late brunch og bare en slap af dag, med masser af hygge og så skal jeg bestemt også få vist jer noget af alt det nye tøj jeg har fået hjem!

Må I have en skøn weekend!


Xx Ravn


Follow me on Instagram | Nouw

Likes

Comments