Header

En tråkig söndag blev genast bättre när vi åkte till stora rör för att fiska. Trots dålig fiskelycka så öppnade himmelen upp sig och gav oss underbart skönt väder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en fullspäckad dag. Först ärenden i Trekanten med mamma sedan åkte vi in till stan för att döda lite tid, och vem träffade jag inte där? Jo älskade Hugo som stod och fiskade. Så det blev någon trevlig timme med honom och sedan gick jag och mamma till Zoegas och åt middag. Väldigt länge sen jag åt där, faktiskt riktigt gott. (Har alltid ogillat de stället)

Direkt när jag kom hem så åkte jag till Zack och umgicks i någon timme. Alltid härligt att träffa en bra vän efter flera månader!

Nu ligger jag hemma och har en lugn lördagskväll.

Likes

Comments

Idag var basically min första riktiga skoldag och jag har ångest. Ligger två veckor efter men känns som en evighet. Vet inte riktigt om jag är redo för skolan än. Känner mig bara lipfärdig, tyvärr.

Dessutom är jag inte helt frisk än vilket gör mig än mer deprimerad.

I vilket fall så är det fredag och helg vilket känns skönt, trots att jag har varit ledig i nästan två veckor i sträck!

Likes

Comments

Det hela började med att förra helgen åkte jag, Neo, Linus och Mustafa upp till min farmor och farfar för att fiska. Den lilla resa slutade illa kvickt med att jag blev väldigt sjuk.

Smittan som kom från ingenstans har nu hållit sig i över en vecka och det ser inte ut som om jag är kapabel till att ta mig till skolan inom det närmaste dagarna. Vilket resulterar i än mer ångest pågrund av frånvaro och även att den kommande veckan har en stor betydelse då både VFV sökningen och NA-kampen äger rum. Vill absolut inte missa det. Så nu gör jag mitt bästa för att bli frisk och imorgon ska jag väl förhoppningsvis åka till vårdcentralen och se om det är ett virus jag har åkt på igen....

Detta är anledningen till att jag inte har bloggat på över en vecka. Men det blir ändringar på det när jag blivit frisk igen!

Likes

Comments

Igår hade vi bara en lektion så jag och Hugo bestämde oss för att dra ut och fiska i Hossmoån. Det var så länge sen jag var där. Vilken plats, vilken vän. Bara ljudet av fåglar och lugn i skogen, blankt vatten och skinnande sol.

Efter en timme fick Hugo en riktig baddare, en gädda på 3,7 kg. Ganska snopet haha men oj vad kul jag hade. Verkligen ro för själen!

Inte sista gången jag står sida vid sida framför en vacker sjö/å/hav med den killen!

Likes

Comments

Igår var det Herrlins första utgång i Kalmar. Harrys var smockfullt med högskoleelever med tanke på att det är nollning. Men det är alltid kul när det är mycket folk ute på krogarna även fast man stöter på en och annan sliskig kille.

Likes

Comments

Min första dag i skolan började inte jätte bra... Fick lämna älsklingen kvar i sängen, stressade till bussen, spillde blåbärsmoothie på mig i bussen när busschauffören körde över ett gupp, jag glömde fika till klassen och jag är väldigt väldigt trött! Så mina förutsättningar inför dagen var inte stora.

Efter skolan träffade jag Norah och vi käkade, gick runt på stan och bara allmänt pratade om livet eftersom det var så länge sen vi sågs. Men behövde få lite lycka i mig efter en trögstart i skolan.

Hoppas er första dag i skolan förde tur med sig iallafall

Likes

Comments

Igår firade vi älskade Wilma på hennes 18-års dag. Oj vilken fest, hög musik, sköna människor med lagom rus i kroppen.

Kvällen slutade med att jag somnade bredvid norah, fast dock vid klockan fyra på morgonen. Lagom stabilt att ha de sovrutinerna en dag innan skolan börjar. Blir intressant att se hur sliten man är imorgon.

Tack till ni som var inblandade i gårdagens festligheter!

Likes

Comments