OBS: Youtubersarna är inte i en specifik ordning!

Du vet Ben (ben miktus) är från Poland men han flyttade till Sverige när han var liten och han blev mycket mobbad när han gick i grundskolan för att han inte kunde språket t.ex. men sedan började han Youtube och fick mer kompisar än vad han hade då, och han är artist!

Längtar tills Nästa Låt!!!

Joakim O Jonna (Jockiboi tv)

Joakim blev först känd genom dokusåpan "Kungarna av Tylösand" (tror jag) Men lite senare efter det började han med Youtube kanalen "Jockiboi Tv" där han la upp pranks, Challenges, serier (hans egna). Efter ett ganska långt tag beslutar sig Jonna att skapa en egen Youtube kanal där hon för det mesta la upp sminkvideos, hauls, men också annat.

Men Joakim o Jonna ville ha en gemensam kanal så de gjorde en kanal som heter "Jocke O Jonna" där dom inte lägger upp några pranks utan mest vloggar och Challenges. I somras gifte de och bytte efternamn till "Lundell" och de flyttade in till en ny lägenhet för ungefär 2 månader sen och Joakim har precis fått tillbaka sina papper från socialen och liknande!

Hoppas det går bra för dom i framtiden!

SaraSongBird (Sara Linderholm)

Ja Sara, som först var med i filmen "Tusen gånger starkare" och den filmen blev mycket känd i Sverige. Sara skaffade sen Youtube och är mycket känd i dag. Men det jag gillar mest med henne är att hon tar upp viktiga ämnen i sina videosar som faktiskt inte många andra Youtubers gör.

Thomas Sekelius (flawless)

Thomas som nu har haft Youtube i ungefär 1/5 år. Enligt mig e det ganska coolt att man kan få så mycket prenumeranter på så kort tid. Som ni alla vet så sminkar Thomas sig som inte många andra killar gör och han har kommit ut för Youtube, och det är starkt!

YOU GO BOI

Tack för att du tittade på inlägget så syns vi på måndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är höstlovet slut, imorgon är det skola! Och det har snöat! (iaf i sthlm) aja 

Jag hade tänkt att berätta vad jag gjort på lovet: 

Jag har varit med mina kusiner, jag har ätit pyttipanna och potatis  bullar till lunch varenda dag :) Jag har spelat, och haft tråkigt... 

Har ni haft det bra eller?  

Saknar ni skolan? För det gör jag! Vad vill ni att jag ska skriva om? Ge gärna förslag! 

Hejdå (sorry för kort inlägg) 

 

Likes

Comments

Tips om filmer (dom finns på netflix)

FÖRLÅT OM JAG SPOILAR NÅGOT ÄR INTE BAR PÅ ATT INTE GÖRA DET HAHA



1.The bucket list (nu eller aldrig) Drama/komei. Den handlar om två personer som ligger i samma rum på sjukhuset och dom får reda på att dom inte har länge till att leva så då gör dom något väldigt spännande.



2.Flypaper, Komedi. Den handlar om ett bankrån, det är två "gäng" som rånar samma bank samtidigt och det blir kaos, finns inte så mycket mer att säga om den filmen, den är mycket rolig.



3.Mono, komedi. Den handlar om tre nördar i high school som precis fick sin chans att bli populära när de populära är sjuka, men hur dom blev sjuka, det får du se själv.



4.Robinson crusoe. Äventyr/drama. Den är 1700-tal och robinson crusoe åker ut på en resa över 5/10 år och lovade att han skulle komma hem men det blev storm och skeppet sjönk men som tur överlevde han och han vaknade upp på en ö med 0 hopp om att någonsin komma hem igen.



5.Bäst i sverige, drama/ komedi. Den handlar om marcello som är så ensam så om han försvann skulle ingen märka det, men en dag kommer en ny tjej till hans klass som bor i närheten av honom, och dom hittar på vädigt roliga saker.



6.Vacation, komedi. Det handlar om en familj när familjen skulle åka till landet men pappan kommer med en annat förlsag att dom skulle åka till ett tivoli, men dom får många problem på deras långa resa.



7. OBS FINNS INTE PÅ NETFLIX I NULÄGET

The martian (drama) det handlar om en grupp som är på mars som är där och ska ta massa prover men det blir storm så dom åker hem och lämnar "husen" men grabben han blir träffad av något och det är för mörkt att hitta honom så han får helt enkelt leva på mars i ett bra tag...



8. White chicks (komedi) den handlar om ett par F.B.I agenter som ställer upp att skjusta landets snyggaste tvillingar till hotellet men tvillingarna får "ärr" och kan inte gå på festen så då får killarna ställa upp...



9.Jackass (komedi/idioti). Det handlar om ett gäng grabbar som gör sjuka saker framför kameran....



10. I taket lyser stjärorna, drama. Det handlar om Jenna som är14 år och som oroar sig över bröst som inte växer men mest om cancer-sjuka mamma...



11.OBS FINNS INTE PÅ NETFLIX

Tusen gånger starkare (drama)Det handlar en vanlig skolklass som går i 9:an och dom är vana med att killarna tar mycket plats men när en ny tjej kommer till klassen så förstår dom vad som händer.

Tack för att du tittade så ses vi snart igen!

Likes

Comments

Hallåååjaah!

(Lägg märke till denna superb snygga bild på mig här uppe)

Mina fobier: Jag är asrädd för ormar, annars har jag inga flera typ.

Min klädsmak: Jag har typ jeans och en vanlig långärmad typ, är inte så mycket för kläder.

Favoritpryl: Min gitarr.

Mitt yrke: Jag går i skolan haha.

Min hobby: Jag går inte på ngn sport och jag spelar bara gitarr hela dagarna.

Favorimat: Oxfile, kebab, pyttipanna.

Vad som gör mig arg: När folk inte kan stå för vad dom säger eller inte håller vad dom (lovar).

Vad som gör mig glad: Musik, när jag tittar tillbaka på gamla minnen, och kompisar.

Hur många vi är i min familj: Mamma o Pappa och sen två bröder och ofc jag då.

Hur jag bor: Jag bor i hus.

Älskningsfärg: Röd/blå.

Bästa årstid: Vår

3 negativa saker om mig: Jag lägger mig för sent, jag tänker för mycket på mig själv och jag säger ibland väldigt konstiga saker.

3 positiva saker om mig: Jag gillar mitt liv, jag är trevlig (enligt många jag träffat) och jag är allmänbildad (enligt folk jag träffat)

Favoritdryck: Coca cola zero.

(Nu lägger jag till egna frågor)

Min favorit artist: Eminem

Favorit album: Curtain call (eminem)

Favorit band: Queen eller Red hot chili peppers.

Musiksmak: Rock, Hip Hop (rapp),gammal musik.

Favorit snacks: Doritos eller Center.

Favorit ämne i skolan: Engelska

Hat ämne i skolan: No

Tack för att du titta på det här inlägget så ses vi snart igen!



Likes

Comments