​Nästa månad är jag fullbokad nästan för den 2 Januari så åker jag till Rättvik och är där fram till den 7 Januari och sen efter det så ska jag iväg på ett läger mellan 12 - 14 Januari. 

Så jag åker nästan direkt efter Nyårsafton.

På nyårsafton så ska jag vara hemma. Eller ja vi får se vart jag gör för jag har inte kommit så långt i planeringen än hehe. Men vi får se vad jag gör på nyårsafton. Men det verkar som att jag ska vara hemma i alla fall.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen lite! Det är för att jag vet inte vad man ska skriva om. Sen har jag tänkt att skriva ett inlägg ett tag men har inte orkat det.
Som rubriken säger så är det snart jul och fattar inte att det är redan nästa vecka. Tiden går fort.
Sen har jag gjort lite sen sist jag skrev.
Jag har varit i Jönköping och varit på Elmia och pratat om #friattförändra under Mänskliga rättigheters dagarna.
Nu i Januari ska jag iväg till Rättvik så jag kommer kanske blogga då också.

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen från Ängelholm.
Resan dit och hem har gått bra. Det var ganska mysigt där nere. Föreläsningen gick så bra så. Det var lite roligt faktiskt. I alla fall efteråt för när jag var färdig så kom de fram en äldre kvinna och frågade mig om jag var norsk. Hon tyckte tydligen att jag hade brytning på norska. Lite små roligt faktiskt.

Men jag kom hem igår. Så idag så har jag varit på sjukhuset i Falköping för återkoll på medicin jag äter. Det gick bra men jag hade tydligen gått ner 2 kg i vikt. Jag ska fortsätta att kämpa för att gå upp i vikt ändå.

Likes

Comments

Nu ska jag snart börja packa för på lördag så åker jag ner till Skåne!
För på söndag så ska jag vara lite utanför Ängelholm och vara där som ageravolontär! Där jag ska prata om svenska kyrkans internationella arbete och vad en ageravolontär gör för arbete. Sen kommer jag hem på måndag igen. Så detta kommer bli lite spännande.
Så det kommer nog en uppdatering efter jag har varit där. Ett inlägg kommer nog upp på söndags kväll eller nog någon gång på måndag.
Så jag ska packa lite ikväll och så ska jag nog tvätta lite så jag har lite mer rena kläder med mig fast de kommer förmodligen inte bli smutsiga kläder när jag åker.

Likes

Comments

Nu sitter jag på vandrarhemmet där jag bor nu under helgen. Nu börjar det närma sig hemresan imorgon så är de sista på denna volontärs utbildningen. Många funderingar och tankar om världen. Fått se vad och lära mig vad svenska kyrkans internationella arbete jobbar med och vad jag kommer få jobba med i församlingen och i svenska kyrkan i hela Sverige och världen. Efter denna helgen så är jag en ageravolontär. Så det innebär att jag kommer arbeta med globala rättvisor frågor. Även kommer jag få utomlands resor om jag har tur. Så man får åka utomlands där de är katastrof eller något annat som ingår i Svenska kyrkans internationella arbete. Mycket intressant är det och något som kommer nog passa mig. Sen kommer jag arbeta med en del workshop där jag åker runt och berättar om svenska kyrkans internationella arbete. Även berätta vad vi gör för arbete i andra länder. Så detta har varit än så länge mycket intressant och lärorikt. Jag är mycket nöjd med denna utbildning och helg. Sen kommer jag få arbeta med insamlingar och kampanjer som svenska kyrkans internationella arbete har.

Vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Ja jag hade tänkt skriva om hur helgen var.
Helgen har varit bra. I fredags så var jag på breviks camping med folk som fiskade kräftor. Som man har varit med i flera år. Och jag hade inte varit med på 2 år så detta var något som man har saknat. Sen var det den sista helgen på kräft säsongen. I lördags så gjorde jag inte så mycket. Var hemma och tog det lugnt. Igår så var jag med några kompisar ett tag sen har jag gjort inte så mycket mer.

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder vad har hänt sen sist?
Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist. Jag har hjälpt till där hemma med veden. Sen har det inte hänt så mycket förutom att jag har varit på matfestivalen i Skövde förra veckan. Sen har jag varit med vänner. Idag så har jag varit på arbetsinterljuv och mitt längsta hittills. Intervjun blev 1.5 timme lång. För brukaren och jag satt och pratade om allt möjligt efter att han har presenterat sig och efter jag hade presenterat mig så satt vi och pratade först om jobbet sen satt vi och pratade om allt möjligt. Sen får vi se om han vill ha mig hos mig sen. Så vi får se när han hör av sig och få se vad resultatet blev. Det är lite spännande.
Sen längtar man ju tillbaka till Övik lite. För det var så himla trevligt där uppe.

Likes

Comments

Hej!
Jag har varit hemma sen igår nu. Lite skönt att vara hemma nu men jag ville ju stanna kvar där uppe i Örnsköldsvik. För det var så trevligt och fint. Så många nya människor man träffade. Jag jobbade i köket på Nolaskolan. Man saknar ju människorna. Örnsköldsvik var mycket fin stad och jag kommer ladda upp bilder här på bloggen.
Sen idag så var jag på arbetsinterljuv och fick reda på innan jag gick att jag fick det jobbet. Så jag börjar på måndag det känns skönt att jobba nu.

Likes

Comments

Idag så har jag åkt till Örnsköldsvik. Resan upp hit tog ungefär 9 timmar. Visst det var lite smått tråkigt. Tåget upp till Stockholm gick rätt så hyfsat snabbt men ifrån Stockholm och till Örnsköldsvik tog 5 timmar. Och de var lite långt tråkigt.
Men nu är jag här. På Nolaskolan och ska stanna här tills på söndag. Jag är här för att jobba. Jobba i ett kök och laga mat. Sen på min lediga tid så kommer jag nog gå runt här i denna stad och ta lite kort. För staden är hur fin som helst. Örnsköldsvik är en häftig stad när man är väl här. För det är en jätte fin natur. Vissa hus är häftiga och staden som allmänt är mysig.
Men ni får ha koll nu för jag kommer nog uppdatera och lägga ut bilder här på bloggen o vissa bilder på Facebook o insta. Så ha koll.

Likes

Comments

I fredags så var jag en av alla i detta avlånga land som tog studenten. Det är skönt men man ska gå på komvux och läsa upp mina betyg har jag tänkt. Men jag vill jobba lite först så jag söker jobb för fullt nu för jag har ej fått jobb än tyvärr. Men jag hoppas på att jag får ett snart. Fredags var en bra dag för mig. En av dagarna som jag inte kommer glömma. Fast jag kommer sakna skolan och de som jag umgicks med i skolan med och det är väl dem som jag kommer sakna mest och alla underbara lärare man hade som var super duper trevliga och som stöttade mig under dessa tre åren på gymnasiet. Utan lärarna så skulle jag inte kommit i alla fall så långt som jag kom i skolan. De stöttade mig extra innan studenten så att jag blev godkänd i något ämne till.

Det bästa med studenten var nog att man fick åka rosa Limousine.

Likes

Comments