Okej, vi säger att du som läser är en student, du är 18-19 år har inte stor inkomst och du vill verkligen ha något som kostar nån krona extra. Det första man tänker på är då extrajobb, lite sidan om skolan och allt pluggande och tortyr. Sant det funkar. Men på sommaren då? Om du inte kan få ett extrajobb eller känner att det blir för mycket? Då finns det något som kallas sommarjobb, och det är ju inte bara för studenter, men tog det som ett exempel.

Då måste man söka sommarjobba om man inte har turen och känner någon som kan fixa.
Då går man in på internet och söker "Sommarjobb 2016" Eller liknande, du hittar något du känner att du kan tänka dig jobba med en period.

Men när du scrollar längre ner till sidan ser du kraven..

"Du måste ha gymnasieutbildning, 30 års erfarenhet, offra din själ till Satan, kunna dansa salsa utan några underkläder samt vara 15 till 18 år"

Hur tänker dom? Det är ett jävla Sommarjobb, det är inte heltid på något jävla skrivbordsjobb som tar hand om ekonomin i världen. Du vill typ att jag ska klippa gräs på nån jävla camping mitt ute i ingenstans, där jag mest troligt kommer bli mördat av en galning med mask och stor kniv!

Inte underligt att ni har så många öppna platser när ni vill att alla som jobbar där ska vara Supermannen!

Tänk till lite era jävlar!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är inte alltid lätt. Den här världen, dimensionen eller verkligheten vi lever i är inte rättvis på något sätt. Det har jag fått uppleva på nära håll, men det finns andra som har fått uppleva det på närmre håll så att säga.

Denna verklighet är svår och orättvis som jag skrev. Varför ska en del ha det bättre än andra? Varför finns det rika och fattiga? Hur skulle världen se ut om pengar inte fanns?

Men.. Det finns saker som hjälper, att kunna "gömma" sig från denna verklighet. Nämligen film, spel, böcker ja det mesta av den sorten.

Men varför finns bara dessa underbara världar i fantasin? Varför kan inte vi leva i en värld fylld med, magi, äventyr ja varför inte drakar? Och jag vet vad en del kommer säga, "Du kan göra ditt liv till ett stort äventyr!" Sant, sant.. Men jag kan inte det. Jag kan inte skapa det äventyr JAG vill ha..

Jag vill kunna resa till andra dimensioner, andra planeter eller till och med en värld fylld med andar av alla sorter. Jag har fastnat i en serie, Avatar.. Inte dom blå långa utomjordingarna, utan Avatar the Last Airbender och The Legend of Korra. Hur jävla roligt skulle det inte vara att kunna bända dom 4 elementen? Tänk er själva, hur ni använder det element ni gillar bäst, vatten, jord, eld eller luft och att era kompisar, släkt ja alla runt omkring er har den kunskapen? Där kan vi snacka om äventyr!

Jag blir ledsen varje gång en serie, bok, film eller spel som dragit mig in i denna fantastiska fantasivärld är slut och jag måste möta den här, grå, tråkiga, själviska och hemska verklighet..

Det är inte alltid lätt..


Likes

Comments