Vardag, Random

Några bilder från min syrras Babyshower som jag och några vänner ordnade. Det kommer fler bilder och en video inom kort. Jag kommer även berätta hur vi planerade allting och hur min syrras reaktion var när hon såg mig hemma hos henne, eftersom hon inte hade någon aning om detta 😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mode, Shopping, Tips
Hej fina ni! I samarbete med Jfr.se har jag fått de här sjukt snygga örhängena. Jag har även rabattkod till er, RAND20 ger er 20% på hela sortimentet hos Jfr.se (Gäller inte rea) Alltså de här sååå snygga kläder, skor och accessoarer. Här är några av mina favoriter som jag tänkte klicka hem. Rabattkoden gäller tom 13 november.
Tack Jfr.se , älskar mina nya örhängen som passar perfekt både till vardag och fest. Här kan ni hitta dem.

Likes

Comments

Inspiration, Shopping, Tips

Hej kära ni, hoppas ni mår bra!
Jag har fått chansen att låta er skaffa detta omtalade Lip Plumping Balm som lanseras i Europa. Detta Lip pluming Balm är magiskt, utan skadliga ingredienser, bra återfuktare med synliga resultat på bara 10 min. Läpparna blir mjukare och får en lätt färgton.
Finns fåtal kvar, så beställ ditt hos mig idag om du vill ha fylligare och mjukare läppar.
📩 PM mig för beställning! Puss💋

Likes

Comments

Inspiration, Mode, Outfit
Hej fina! Jag är tillbaka nu!!! saknar verkligen bloggen.

Jag la upp en bild på instagram Här och många verkar gilla den här outfiten, därför tänkte jag länka vart alla plagg är ifrån. Alltså hur fin är inte den här t-shirten?? Såå fin!! Den kan ni hitta Här Väskan: Här Jacka: Här Jeans: Här skor: Här

Hoppas ni har en underbar lördag! Hörs imorgon! Puss & kram <3

Likes

Comments

Random, Vardag, Work, resor

Hej fina, det var ett tag sedan!
Nu är jag klar med min filmutbildning i Sigtuna. Haft två underbara år, lärt mig mycket och skaffat vänner för livet. Kommer sakna Sigtuna och alla fina minnen på skolan och internatet.<3

Här får ni se en supercut från Berlinresan. Ha en fin lördag! Puss.


Likes

Comments

Likes

Comments

Mode, Vardag

Hej på er! Nu har jag höstlov och det känns skönt att inte behöva kliva upp tidigt varje morgon. Men jag känner att jag behöver jobba ändå, just nu håller jag på att skriva manus till en kortfilm. Det går framåt!
Idag kom det lite snö, mysigt!!! men jobbigt när det blåser kallt. Men, men.. Jag ska egentligen inte klaga, tycker det är så himla snyggt med höstkläder.

Likes

Comments

Mode, Shopping

Igår fick jag hem mina nya sneakers, så snygga och sköna!!! Och såklart ville min duktiga klasskamrat, Olov fota dom. Så vi var i studion och tog massor med fina bilder (Bilden ovan är dock tagen med min iphone).

Behind the Scenes bilder

Foto: Olov Karlsson

Sneakers: Nike Jeans: here Top: here

Foto: Olov Karlsson

Likes

Comments