Hade förberett ett inlägg där jag skulle svara på 30 randomfrågor jag hittade, MEN tror ni inte att nu när jag tänkte sätta mig och fixa det sista så råkar jag radera hela inlägget??? Sånna här saker är det som kan gör mig så jävla irriterad. Tycker det är lite tråkigt att lägga ut och skriva inlägg som jag själv inte blir nöjd men så får det bli nu för har inte uppdaterat på tre dagar. Ska försöka gör fler bra inlägg och göra om de där frågorna för tror det kan va lite intressant kanske, hoppas jag.

Började 8.10 idag med spanska efter det hade jag tre lektioner till och slutade 14.30, helt okej chill dag ändå! Hade matteprov igår och fick resultaten idag, som tur var tog inte läraren med det i bedömningen för det gick verkligen dåligt. Hoppas det går bättre nästa gång för vet att jag kan det är väl bara så att jag stängde av skolan på lovet och inte ännu har kommit tillbaka ordentligt. Kom hem för ett tag sen och sitter nu i min säng och tar det lugnt och lyssnar på musik, men ska sätta mig och plugga lite snart. Sen runt klockan sex ska jag troligtvis, om jag orkar, gå och kolla på 02 match. Kan ju va bra att komma ut så kände att varför inte. Hoppas ni haft en bra dag!!

Kram<333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar skor och idag var det dags att köpa nya! Tänkte att de skulle funka bra nu till hösten och även vintern. Är supernöjd!! Orkar tyvärr inte ta bättre bilder när jag har dom på mig men kanske kommer i framtiden, här är i alla fall hur dom ser ut;

Jättesvårt att ta kort på over-the-kneesskorna men de är skitsnygga i verkligheten!

Likes

Comments

Man kan tro att jag är sponsrad haha men jag tycker bara att celsius är väldigt got!! Ska in till stan nu eller ska på Valla rave, får väl se hur kul det blir!

kramis <333

  • 361 Readers

Likes

Comments

Ja, vi ser ju hur det där gick.. När sommarlovet började skrev jag om all tid jag kunde lägga på bloggen osv, asså va bullshit. Haha jag trodde verkligen jag skulle lyckas men gjorde inte ett enda inlägg på sommarlovet, vilket är helt sjukt!!

Sommarlovet slutade för typ två veckor sen och nu är jag tillbaka! Tror jag kan klara det nu, eller känns som det men vi har ju märkt hur det har gått innan. Men fick motivation till det nu, det kanske kan va skönt att skriva av sig lite mellan allt plugg och träning. Ska även försöka göra andra inlägg än dom här typiska "vad jag gjorde idag"-inläggen och kanske bara skriva om det hänt något kul på min dag. Jag kommer väl också skriva mer om mina tankar, mitt mående och ja, mina känslor helt enkelt. Känner väl att det ändå inte kommer va så särskilt många som kommer läsa och följa min blogg ändå. Vet att det är urtråkigt att läsa långa texter men ville bara skriva hur jag tänkt göra nu i framtiden och jag faktiskt tänkt sätta igång med detta nu på allvar!

<333

ps. kommer lägga ut lite från sommarlovet i helgen troligtvis!

Likes

Comments