Hallå där era goa' gubbar

Sen sist då jag hade magsjuka så har mitt hjärta fyllt 1 år, min garderob blivit klar och jag fått jobb. Tiden helt ärligt bara rinner iväg. Svårt att förstå hur fort den går, nyss var jag gravid, nyss hade jag en nyfödd, nyss är alltså nu mer än ett år sen. SÅ.SJUKT.


Just nu sitter jag här vi mitt köksbord och skriver till er, Lukas ligger och sover i vagnen, Ralf likaså. Leo springer omkring och är orolig över att det blåser(hehenormal) och Tim är på någon kontroll på sjukhuset.

LIFE
Allt jag ser är vackert. Barn, utsikt, hundar.

Likes

Comments

Alltså, jag skrev senast att vi skulle äta någon form av tacos och kolla mello. Blev inte riktigt så va, blev istället magsjuk. Tim samtidigt också.


Så igår kväll kl 22 fick Tims mamma och pappa komma och hämta Lukas för att få sova över hos dom. Om man säger som så att det inte är det lättaste att ta hand om en trött 1-åring samtidigt som vi båda trengde toaletten. Natten var hemsk. hemsk och hemsk. Dagen likaså. Nu har det börjat ge med sig och mitt senaste toalettbesök såg lovande ut.


Håller tummarna för att vi snart är friska.


Kramis


​Här mådde men allt bra. Sommar, sol, båt och älskade västervik.

Likes

Comments

Hej

I skrivande stund sitter jag och låter snoret rinna fritt rakt ner på mina byxor samtidigt som jag i pauserna trycker Ballerina kakor. Ett helt paket har snart försvunnit. heh.

Fräscht, tänker ni. Jo men så får det fan va ibland alltså. Är man sjuk så är man. Tim började med det hela, förkyld och ont i kroppen, Lukas tog priset och blev magsjuk (stackars liten) och jag har klarat mitt rätt bra med feber och snuva från helvetet.


Ikväll får det bli mello och kanske någon form av tacos. Det känns ändå som att det är ett måste om man ska kolla på mello, tacos alltså. Annars blir det lite som att kolla på 3D bio utan dom där glasögonen, visst?

I veckan som kommer blir jag ensam med hundar och barn då mannen drar på jobb och bor på hotell. Här hemma för mig blir det att få ordning på Lukas rum och även min garderob. För mycket att göra fördelat på för lite tid, som alltid. Skam den som ger sig förens vi är i mål.

Nej nu känner jag att det kanske faktiskt är tid nog att snyta mig och slänga in byxorna i tvättmaskinen.

HepåreLikes

Comments