PÄ grund av att jag sov 05.00 inatt sÄ Àr jag skiit trött. Jag orkar inte, vill bara sova. MEN har en att-göra-lista att utföra. Den Àr fylld med massa saker att göra. Pallar fan inte. Men tyvÀrr sÄ Àr jag en jÀvla perfektionist, sÄ kan inte jag ta en powernap innan jag har gjort klart den. Ju snabbare jag gör den, desto bÀttre. Tur att man har kaffe.

- ma lÀxa

- so begrepp

- stÀda

- eng lÀxa

- no lÀxa

- tvÀtta klÀder

- lÀmna tillbaka plagget

- handla mat

- kolla mejlen

- skriva en till lista för nÀsta dag

Love ya!!!

Rami

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I senaste tiden har min familj och jag pratat om att flytta till en större lĂ€genhet. Vi Ă€r en vanlig trebarnsfamilj. Jag och mina syskon delar rum. Och det Ă€r litet ocksĂ„. VĂ€ldigt jobbigt!!! Men om vi nu flyttar till en annan lĂ€genhet kommer alla fĂ„ sitt eget rum. Är inte det sĂ„Ă„ coolt. OMG. Och vi behöver inte ens byta skola, it's a win-win. MEN dĂ„ kommer det ta 5 min till skolan istĂ€llet för 30 sekunder. DĂ„ jag mĂ„ste ta tĂ„g. Men det skulle vara sĂ„ roligt att inreda och hĂ„lla pĂ„. Utan personer som stör, och man fĂ„r plats med sina egna saker. AssĂ„, sĂ„ sjukt kul!

SÄ pÄ senaste tiden har jag letat efter inspo, ifall vi flyttar i framtiden. Jag kan ligga i timmar och leta inredning, kolla pÄ olika stilar och olika rum osv innan jag somnar pÄ kvÀllen. Det kÀnns sÄ skönt i kroppen av att se dessa bilder. Jag blir typ lycklig pÄ insidan.

Det finns sÄ mycket och sÄnt. Men allt Àr dÄ dyrt och jag Àr för snÄl. Det funkar inte sÄ bra ihop. Men sÄ kom jag pÄ att jag kan önska mig massa presentkort pÄ min födelsedag. Som till exempel pÄ ikea, cervera osv. Det skulle vara sÄ kul att shoppa inredning och hÄlla pÄ med diy, liksom. Det skulle ju inte skada med lite tumblr.

Ifall ni har tips sÄ Àr det Àr kommentera nedan!

Sedan finns det ju snygga detaljer och inredningsstuff. HÀr finns nÄgra coola prylar som bÄde Àr stilrena och sÄ jÀvla snygga. Looove it!!! Letar efter grejer jag skulle vilja ha i mitt rum. This is some of my wanties!!!

Glas frÄn costa boda - All about you kollektion

Diamantlampa - modern/koppar

marmorbord, vit - guld bordsben

tumblr ljusstake

doftljus - woodwick, hot chocolate

marmorbricka - svart/grönt

poster - quotes

Love ya!!! :) :) :)

Rami

Likes

Comments

Do you know the power of kokosolja. Kokosolja Ă€r nĂ„got jag har funnit för inte sĂ„ lĂ€nge sedan. Och jag kan inte förstĂ„ hur jag kunnat leva utan detta. Det gĂ„r att anvĂ€nda kokosolja till sĂ„ mycket, dĂ„ menar jag SÅÅ MYCKET!!! Kokosolja Ă€r min nya kĂ€rlek. I looooove kokosolja.

Kokosoljan anses kunna lindra vid solbrĂ€nna och insektsbett, minska eksem, akne och psoriasis, balansera insulinnivĂ„erna och skydda levern. Naturligt kokosfett innehĂ„ller ocksĂ„ kaprinsyra och laurinsyra, som visat sig vara bĂ„de virus- och bakteriehĂ€mmande. Den sĂ€gs Ă€ven hindra fotsvamp. Är inte detta sĂ„ coolt?

- Som solskydd

- FörbÀttra sköldkörteln

- Som hÄrolja

- Som hÄrinpackning

- Som lÀppbalsam

- Som sminkbortagning

- Som peeling

- Som rakmedel

- Som tvÄl

- Som massageolja

- Som hudlotion

- Som tandkrÀm

- Som smörjmedel

- Till att fÄ elden att ta sig snabbare

- Ta bort rost

- Som hÀlsotillkost

- Som matlagnings ingrediens

- Som deoderant

- Som badolja

- Som bodybutter

- Som rengöringmedel

- Till kaffe och te

- Till stekning

- Som smör

osv

Kokosolja Àr en fantastisk uppfinning. HÀlsosamt, gott och otroligt anvÀndbart. Men vet ni vad, kokosolja Àr coolt. Att det finns sjukt mÄnga anvÀndningsomrÄden för kokosolja. Och hoppas ni ocksÄ testar pÄ kokosolja, det Àr asgrymt.

Bytheway, love you guys. See you soon!!!

Rami

Likes

Comments

PĂ„ sista tiden har jag varit galen i porslin. Vet inte varför, men har fĂ„tt sĂ„ mycket ideer och inspo kring detta. Det Ă€r sĂ„ roligt att ligga i sĂ€ngen och kolla pĂ„ dessa tumblr bilder med porslin. Är inte detta sĂ„ nice. Detta Ă€r nĂ„got jag skulle vilja ha som bordsdukning till mina gĂ€ster. Jag tycker att det Ă€r sĂ„Ă„ lugnande för sjĂ€len att titta pĂ„ fina koppar, tallrikar i olika former och snygga glas. Det blir ju pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lite roligare och mysigare att Ă€ta nĂ€r det Ă€r fint dukat Ă€n nĂ€r alla tar sin egen tallrik ur skĂ„pet och nĂ€r alla har olika bestick. Detta har blivit min nya hobby eller kanske mer en besatthet.

Rami

Likes

Comments

Just nu sitter jag i musiken och lÄtsas lyssna pÄ lÀraren. Vi har ett snack om betygsÀttning. Inte det roligaste direkt. Han bara tjatar pÄ och tjatar pÄ. Skiit trÄkigt!!!

Men jag ville bara sÀga att kÀmpa pÄ. Fast det Àr svÄr, trÄkig eller jobbig. I slutÀndan har du minstone kÀmpat ju. Det Àr vÀrt det, tro mig. GE ALDRIG UPP, ALDRIG. Hur facking svÄrt det Àn Àr. Du klarar det. I BELIVE IN YOU, baby!!!

Rami

Likes

Comments

Har du en sÄdan sak som inte Àr nÄn big deal men du vill ha gjort det innan döden. SÄdana saker har vÀl alla, eller?? Men jag har flera olika som jag inte kan komma pÄ i minuten. En av de jag kommer ihÄg har jag tÀnkt pÄ vÀldigt mycket pÄ senaste tiden.

Det Àr dinner in the sky i dubai. Det Àr dÄ man sitter lÄngt upp frÄn marken och Àter middag. Det kanske lÄter idiotisk eller patetisk, men det skulle vara ett minne för livet. Det Àr nÄgot som gör det vÀrt. Och sÄ verkar det sÄÄ coolt, ocksÄ. It's awesome!! SÄ pÄ ett eller annat sÀtt sÄ ska jag göra det innan döden intrÀffar.

Rami

Likes

Comments

Jag har varit borta frÄn bloggandet ett tag. But now I'm back, baby!!! Hehe. Jag ville bara att ni skulle veta att jag lever och att det kommer nya inlÀgg varje fredagar och söndagar. Ibland pÄ bÄde fredag, söndag och mÄndag. Jag kommer börja med det nÀsta vecka. Inte denna vecka, men nÀsta.

Och glöm inte bara att checka in hÀr pÄ fredag för jag har ett super roligt inlÀgg som du absolut inte vill missa.

PS: I have missed you, guys!!

Rami

Likes

Comments

New year, new start and new followers!!! So, the most of you don't even knows me. So this is a get to know me tag. Here we go, ya!!!


1. Full name?

Ramjantha Paramanathan, but call me Rami. I really hate my name!


2. Age?

13 years old but going to be 14 year old this year.


3. Born?

17 September 2004, around 04.00


4. Family?

Mom, dad, big sister (15) & little brother (10)


5. Live in a villa or a flat?

Flat!


6. What class?

7th grade


7. Do you have boy/girlfriend?

No! All boys I have meet is jerk.


8. Favourite song?


9. Favourite food?

I don't know if this is a real food but it's onion rings. I looove onion rings!


10. Favourite drink?

Coca cola, baby!!!


11. Favourite colour?

Black, of course!


12. Dogs or cats?

Dogs!!! Helloooo!


13. Biggest passion?

Feminism! #girlpwr #girlssupportgirls #girlsbestrong #girlsbestrong


14. A superpower you would have liked?

Master the power to talk and understand animals. That's soo cool!!!


15. When/Why did you start this blog?

I start this blog 17 September 2017! ON MY B-DAY! I start this blog because I love to write, read and take pics. This was the perfect thing for me!!! Obviously... Hehe


Byebye, I hope you got to know me better. See you soon, baby! Love ya!!!

Rami

Likes

Comments

Happy new year, baby!!! WOOHOO!!! It's 2018. Aaaah, a new fresh start. Yeah, it's 365 new days, 365 new changes.

I have learn so much in 2017 but I have much more to learn. Wiiii!!! I'm soo happy right now. I'm going to finally use my new kalender. I have longed for a looong time, or just an half month. Hehe!!

By the way I hope you had a good new year. ByeBye, baby! And HAPPY NEW YEAR!!!


Rami

Likes

Comments

Hello, this is my bucket list! It's very boring but neah. Let's do it guys!!!

  • Be more healthy
  • Get better school grades
  • Read more books
  • Be able to speak English better
  • Stress less | Plan and organize more
  • Be able to make 5 push-ups in a row
  • Get a better blog
  • Be more trained ( better condition and be stronger )
  • Learn how to makeup better

Rami

Likes

Comments