Mina händer i dina.  

Mina ögon mittemot dina.

Dina vackra ögon förtrollar mig.

Säg mig, vad har dem för krafter?

-

Det är någonting med dem som gör att jag inte kan sluta att titta.

Säg mig, varför är dem så fängslande?

-

Att få känna så här är underbart, speciellt inför dig.

Säg mig, har mina ögon samma inverkan på dig?

  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Never stop dream about me

Cause I dream of you everynight

Never stop think of me
Cause I think of you everyday

If you can hear the words I scream out everyday -
Why don´t come back to me?

And some nights I can see a star twinkle at me.
Is that you?


" Please answer me "

Likes

Comments

Jag har tänkt på detta ett tag... ibland möter man folk och de ser min tatuering på  vänsterarmen " ett japansk tecken som betyder krigare ".. och det frågar vad tecknet betyder och jag talar då om vad den betyder och svaret brukar oftast bli ett hjärtligt skratt och de säger " Men du är väl ingen krigare ".... Då svarar jag som oftast: Jo det är jag, och det kan man vara på många vis...

En krigare behöver nödvändigtvis inte vara en sådan som rider på en häst med rustning på och med svärdet i högsta hugg. 

En krigare för mig är en person som kämpar för sin dröm i livet och aldrig ger upp trots motgångar eller om andra säger att denne väljer fel. Styrkan att slå dövörat till och lyssna till sina egna ord dessa gånger och verkligen tror på det du förväntar av dig själv är en krigare på sitt sätt, att verkligen kämpa för att nå sin slutdestination.

En annan slags krigare är människor som har det svårt i livet men kämpar på med sina liv, ett exempel är en fattig familj som består av två fattiga föräldrar som gör allt i sin makt att mätta sina barn, och sedan sig själva om det finns tillräckligt, trots de knapra omständigheterna de har. 

Detta är två fina exempel på hur en människa kan vara en krigare utan att bära utrustning och svärd. En inre styrka så viljestark och bestämd.

Finns självklart andra liknande situationer också.

Likes

Comments

Dadaism, ja i slutet av terminen hade jag och en klasskamrat i uppgift att arbeta på en muntligt framträdande över vad vi tyckte var de mest intressanta vi hade lärt oss under terminens gång och min kamrats största intresse låg i att hon tyckte att det var otroligt att det fanns så pass många litterära svenska författare ( om minnet inte sviker helt ) men poängen är inte vad hon tyckte var intressant för det jag vill koma fram till är att JAG hade svårt för att välja något som var intressantast då jag tyckte hela kursen var intressant då den mestadels handlade om litteraturhistorian i världen under alla tider, men till slut beslöt jag mig då för att berätta lite om dadaismen, men vi fick tyvärr inte många minuter var i rampljuset men jag pratade som sagt lite om dadaismen och DADA betyder leksakshäst och jag berättade lite om Hugo Ball ( http://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Ball ) och om en annan dadaistisk konstnär Hans Arp (  http://sv.wikipedia.org/wiki/Hans_Arp ) som bland annat var en av grundarna till dada rörelsen i Zürich 1916, läs mer om ARP i länken som finns vid hans namn ovan.  Här är en dadaistisk text som HUGO BALL en gång skrev:   http://sv.wikipedia.org/wiki/Dadaism#mediaviewer/F...

Vad det betyder? Ingen vet... jag själv har skapat en dadaistisk text som jag har lagt ned lite tid på och så lästes upp under den muntliga framträdandet och det gjorde många chockerade men jag fick då applåder som räckte och blev över. Jag som skapare vet inte vad denna text betyder så fråga mig inte vad den betyder för det vet ingen:

SABA    ATT LE     DIDA

CHA    YGGNA    NAN

VUX    SIUM    ETAGA

AJT OKO ARTILE

Mer information om dadaismen kan ni t.ex hitta här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Dadaism och lite mer 

här: http://r002049.helsingborg.se/komvux/lb/demo/hist...

Denna muntliga framträdande hjälpte mig att VG+ ( B ) i slutbetyg istället för VG ( C ) .


Likes

Comments

Året har gått fort men en del har hänt... Jag har lyckats gå ut mina kurser med fina betyg.. och tänker fortsätta med mitt plugg till våren.. Jag har kollat in en folkhögskola och ska kolla in en till i vår, börjar folkhögskola förhoppningsvis till hösten... jag har varit med som deltagare i en kamp med många andra lokala profiler i en kamp mot några gladiatorer, och grenen jag ställde upp på var dragkampen, och det mina vänner var en riktig upplevelse :-) Bilder från gladiatordagen kommer nedan.

Annars tuffar tåget framåt och jag känner att det går framåt utan några större hinder just nu.. visst 2013 var ett fint år, men jag tror ändå att 2014 kommer att bli ett ännu bättre år, året då jag kommer att växa på alla möjliga sätt... fysiskt, psykiskt, kroppsligt och allt vad det innebär... för jag känner att NU ÄR JAG PÅ VÄG.

Gott nytt år!

 

100% motstånd ska vi ge gladiatorerna säger Åsa Lemberg och hon poängterar också att dem som har gett sig in i spelet får spelet tåla. Hon oroar sig inte inför Julbordets läckerheter och det är inget som påverkar hennes styra och kondition och Åsa Lemberg säger också att hon vet att hon med andra utmanare kommer att ge gladiatorerna rejält med mothugg. Läs mer om källartikeln här: http://helahalsingland.se/soderhamn/1.6628693-de-utmanar-gladiatorerna

 


Någon bild ifrån någon gren. 1 bild på de gladiatorerna som vi alla mötte. 1 bild på hela gänget som mötte gladiatorerna.. m.m

Här är en bild ifrån dragkampen, på högersida som number 2 kan ni se mig :-)

Likes

Comments

Nu efter några månader så är det dags att skriva några rader igen. Krativiteten för bloggen har varit sval, men hoppas detta inlägg får glöden att börja brinna igen, det märks antagligen.

Nu under hösten har jag pluggat ordentligt och jag tycker det går bra. Jag har hamnat i bra klasser, och lärarinnorna är både trevliga och hjälpsamma och jag känner att det verkligen går åt rätt håll. Med ett mål i sikte så lägger man manken till lite extra också. Och att man har skaffat sig två riktigt fina vänner i klassen gör att skoltimmarna blir riktigt roliga. Skolan jag går på ( Centrum för flexibelt lärande, förkortning: CFL ) har en sådan bra skolatmosfär, fina studieplatser där eleven får sitta och plugga utanför sina timmar i klassrummet, en fin caféteria, bra personal.. ja allt är toppen! Jag känner mig nöjd över att plugga där för nu, innan jag seglar vidare till nästa fas.

Appropå till nästa fas, livet är en resa och man vet riktigt aldrig vart livet för en. Resan för oss alla är olika men alla måste vi göra samma sak för den, och det är att kämpa. Men om du har ett specifikt mål i sikte, så se till att svänga rätt så att du inte siktar fel. Jag har ett mål i sikte och jag tänker kämpa för den, och sikta rätt!Likes

Comments

Here I stand, the sun is shining down on me and the birds are singing their songs, and I thinking about the past.

Once your love was so warm and tender, But now so cold.

I think you will forget about our love like it never existed at all. Did I do something wrong? If I did please tell me.

Cause I will never forget about you and our love.

 

Likes

Comments

Karriär, det är ett svårt val, i alla fall för mig. Ena stunden vill man bli äventyrsguide och nästa stund vill man bli väktare. Polis och någonting inom det militära är också stora drömmar för mig. Är fler yrken som har virvlat runt i min skalle under åren och det får mig att jag vill nå målet mera men det ger mig också panik över vad jag ska välja, så jag har sagt till mig själv nu att jag ska göra det jag ska först och sen när jag kommer till den punkten då jag ska göra ett val så väljer jag de yrket som jag känner starkast för då.

En partner, det är inget som ska stressas fram och jag ska säga er att jag inte har haft många kärlekar under mitt långa liv. ( snart 32 år.) Visst, det känns ensamt men allt har sin tid. Min tid för kärlek kommer, det kanske står bakom hörnet, vem vet? Din kärlek kommer för den har också sin plats och tid i ditt liv och när den kommer så kommer du tycka att det var värt väntan.

Äventyr, ett äventyr kan vara många olika ting. Det kan vara en resa, det kan för många vara någon slags träning. Ta t.e.x bergsklättring, är inte det ett äventyr?! Ett äventyr kan också vara något enkelt som att ta åka ut med sin familj till något fint ställe och äta picnic. Det jag vill komma fram till är sådant behövs i livet. Att bryta ditt vardagliga mönster ibland är nyttigt. Tro mig!

 

När det kommer till kärlek vill jag bara säga att: Ta aldrig något för givet och njut så länge det varar för man veta aldrig när de goda tar slut!

 

" Life ain´t easy and  it´s not suppose to be easy, but you can make it less hard if you fight and never give up! "

 

Likes

Comments

Har du/ni skivor som ni har tröttnat på och inte längre lyssnar på? Då tipsar jag er om min sida som gör det lättre för er att sälja era skivor på min sida, lägg upp en bild på objektet vid annonsen och bestäm pris på den eller om ni vill att det ska vara budgivning på objektet. Då ska ni skriva dit ett startbud på objektet plus att ni ska skriva när budgivningen upphör. ( dag och tid.). Alla format får säljas på sidan. ( cd, lp, kassettband, stenkakor..) Vem vet, ni kanske också finner skivan ni så länge har letat efter? :)

Vad väntar ni på? Ansök till gruppen redan idag!! Surfa in på den här länken för att ansöka om medlemsskap: https://www.facebook.com/groups/320885214711621/

 

Varmt välkomna!!

 Likes

Comments

SUMMER IS HERE!

 

the sun is shining from a blue sky,

and the wind blows just a little and it touch the skin so gently.

you enjoy the fine weather from your terrace with a glas of wine in your hand,

then you take a look around in your neighboorhood.

and everywhere you look you can see smiling faces and you can hear laughter,

cause summer is here and everythings allright.

 

^ ^

-----------------------------------------------------------------------

 

 


Likes

Comments