Header

Idag pratar vi lite om svarta ramar. De flesta svenska hemmen har oftast en ljus eller vit vägg. Med svarta ramar skapar man en hård kontrast mellan tavlan och väggen. Remember. Det finns inga rätt eller fel, det är snarare vilken typ av känsla du vill förmedla med dina tavlor.


Exempelvis.

Starta ramar på ljusa väggar skapar hård kontrast mot med som ramats in. Fotokonst passar väldigt bra med detta.

Vita ramar ger istället en lite mer varmare känsla mot det som ramats in. Vitt kommer smälta in mer med taggen vilket ibland kan göra att man ser inte vart ramen/tavlan har sin början och slut.


Som vi alltid säger till våra kunder. Gå på magkänslan. Tänk på att dina ramar och tavlor hemma är accessoarer till ditt hem. Precis som du bär en fin klocka till din kostym för att bära upp din look.

Vi skulle snarare påstå att helheten och din miljö skapar den kompletta looken hemma.


Här ser ni en vit hall med en svart ram som ger en snygg kontrast. Motivet är ganska mörkt men helt rätt tycker vi.

Köp snygga svarta ramar på www.Rambutiken.se .

Länk till ramen "Basic" från rambutiken.se hittar ni här. Ram Basic svart


/Rambloggen

Likes

Comments

Välkommen till rambloggen.se - Här kommer vi ge er tips, råd och idéer på vad och hur ni kan göra med era väggar där hemma. Allt ifrån simpla ramar, till posters, till måttbeställda ramar som kan vara svåra att få tag på eller att göra. Vi hjälper er en bit på vägen.

Vi bakom rambloggen.se har lång erfarenhet av just ram & bild och tänkte dela med oss av våra erfarenheter. Vi driver rambutiken.se , oneframesthlm.se och ramdesign.se . Detta är vår blogg i vårt vardagliga arbete med vår verksamhet.

/rambloggen.se

Likes

Comments