Header

Idag börjar mammaveckan igen, äntligen! H fyller 6 år idag och ska firas. Han hade sitt kalas igår med sina kompisar (vilket jäkla röj det blev) och idag firar vi honom hemma hos mig. Egentligen hade vi planerat att gå ut och äta middag hela familjen, men han ville hellre vara hemma och önskade sig hamburgare, så jag ska göra minihamburgare tänkte jag.

Hoppas han blir glad för sina presenter, han har fått det han önskat sig plus lite annat. Bland annat en riktig klocka, hans allra första. Hoppas han gillar den. Nu: mot stan och få akupunktur, gulp. Sedan måste jag plocka upp tårtan, blåsa ballonger och ja, du hör ju...

Att han varit så här liten...

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I torsdags eftermiddag hände något. Det var som en switch fälldes på och de här små
såpbubblorna av lycka började sväva genom kroppen. Som om någon försiktigt blåste liv i mig igen, och vet ni vad? Det har hållt i sig! Igår morse kände jag mig som mitt gamla vanliga jag igen. Jag kände mig glad, kom på mig själv med att sjunga med i låttexter och vissla, små saker jag inte gjort på flera, flera veckor.

Gårdagens spenderades i Åkersbergas skogar, jag följde med en kompis dit på hundpromenad och lunch hos en annan kompis, supermysigt verkligen. Kvällen vigdes åt soffan som jag pga pappavecka hade alldeles för mig själv. Där intogs även middagen - 200 gram Marabou frukt & mandel haha. Men va fan, ibland får man faktiskt. Nu: ut och springa 5K, det var tamejfan en evighet sedan jag sprang.

Min vy från soffan. Älsk!

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments

Torsdag och jag har sovit till 10.30 - hur sjukt? Måste vara gårdagens ridning som knockat ut mig totalt. Fick rida typ en D-ponny igår, och jag har inte korta ben direkt haha. Det var verkligen en utmaning att skänkla så jag fick rida mycket med sätet istället, och det känns i magmusklerna idag.

Hade på mig min träningsklocka och pulsband igår för att kolla hur mycket jag förbränner under ett ridpass på 50 min och guess what?! 300 kcal! Det är rätt bra alltså.

Dagens planer då. Jag ska till min läkare och sedan till terapeuten idag, that's it. Ska försöka ta mig till gymmet också, det har mest blivit promenader i skogen på sistone. Först sen frukost, gjorde egen chiasylt igår - helt sockerfri! Mums.

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments

Long time no see. Inget supernytt på min front. Jag är fortsatt sjukskriven, denna vecka ut och sedan får vi se. Jag har ätit Sertralin i 11 dagar nu och känner mig mest tom. Avtrubbad liksom. Varken glad eller ledsen, bara skum, och så jäääääääkla trött. Sover sjukt mycket, och hoppades att blodproven jag tog förra veckan skulle visa på någon brist, det hade varit skönt med en förklaring typ järnbrist eller något, men nix; allt såg bra ut!

Jag ska försöka lyssna på kroppen och vila, vila, vila. Jag är ju trots allt utmattad, och sova är väl det enda som hjälper då? Jag passar en hund ett par dagar nu och förutom myset och sällskapet så är det bra för mig att komma ut i friska luften och röra på mig. Skräcken är att gå upp i vikt av medicinen...Ytligt kan tyckas, men jag har lyckats gå ner 4 kg nu och har ytterligare typ 6 kg kvar och att gå upp pga medicin känns bara riktigt vidrigt, det skulle bara få mig att må ännu sämre. Nu: kaffe och sedan blir det långpromenad med vovven.

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments

God morgon! Lördag och hösten hänger verkligen i luften idag. Jag gillar hösten, trots att våren egentligen är mitt element enligt det jag fick veta under akupunkturen tidigare i veckan. Våren i all ära, eller alla årstider faktiskt, men hösten har något extra. Jag älskar att vända ansiktet upp mot höstsolen, mysa i stora stickade tröjor och alla färger i naturen. Jag har lyxen att ha både ett kastanjträd och en enorm ek precis utanför mig, och snart kommer trädkronorna att explodera i rött och gult. Längt.

Nu ska jag få i mig lite kaffe och sedan ska jag in till stan en sväng. Hoppas du får en härlig lördag!

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments