Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen, klockan är runt halv 2 på natten och jag funderar kring allt. Vad som kommer hända i framtiden, efter gymnasiet då jag påbörjar mitt andra år nu i augusti. Jag har så mycket jag vill göra efter skolan men samtidigt känns det så orealistiskt att det blir så.  

Det va så längesen jag skrev här. Det har gått knappt ett år men samtidigt så känns det som att hela mitt liv är förändrats, det är så mycket som har hänt på så kort tid och hela mitt första år på gymnasiet har gått så snabbt. Nu börjar jag tvåan och helt ärligt så hoppas jag att detta år kommer gå lika snabbt.

Likes

Comments

​Köpte för ett tag sedan ett par svarta one teaspoon jeans, är dock lite besviken på att de blivit så stora men annars är jag väääldigt nöjd!!! Ganska dyrt för ett par jeans och det är väll det ända dåliga men det vart de värt. :)

Likes

Comments

Gårdagens soliga dag spenderades med min syssling och syster på da matteo's uteserveringen i den sköna värmen med en massa shopping och avslut med Eurovision på kvällen.

Likes

Comments

Dessa blev mina för någon vecka sedan, velat ha ett par originals väldigt länge nu och när de originals superstar kom så blev ja ännu mer kär och beställde hem ett par och nöjd är jag också, så snygga som de är.

Likes

Comments

Ett par sjukt snygga solglasögon till sommaren från Zara. Enkla lite mera runda och rosa. Älskar dessa sorters solglasögon och jag tyckte att dessa var riktigt snygga. Gick på ungefär 180 kr.

Likes

Comments

Likes

Comments