Los Angeles Lakers täydellinen kokoonpano

Tämän vuoden Los Angeles Lakers ei vain voittanut mestaruutta viime kaudella, vaan rakensi myös syvän vahvistuksen pelin jälkeen. Uuden kauden aikana joukkueen voidaan sanoa olevan täynnä itseluottamusta.

Viime vuoteen verrattuna nykyinen Los Angeles Lakers voi silti käyttää peruspalkkaa toisen pelaajan lisäämiseen laukaisematta ylärajaa. Viime vuonna he voisivat allekirjoittaa jäljellä olevat pelaajat vasta allekirjoitettuaan muut joukkueet, ja he voittivat mestaruuden tällä kokoonpanolla. Vaikka Anthony Davis ei ole virallisesti uusinut sopimusta joukkueen kanssa, kaikki tietävät, että hän todennäköisesti pysyy Los Angeles Lakersissa. Koripallo Pelipaidat varustettu Jared Dudley pysyi lisäksi joukkueen luona yhden vuoden peruspalkalla. Hän ylläpitää edelleen pukuhuoneen ilmapiiriä.

Kun joukkue lisäsi uusia jäseniä, se uhrasi myös osan osallistuneista pelaajista, jotka käyttivät Los Angeles Lakers Pelipaita viime kaudella. Kaikki ponnistelut johtuvat siitä, että he ovat aloittamassa matkan puolustaa mestaruutta, valmistautua mestaruuteen.

http://rakkauspaita02.blogdumps.net/

https://www.bloglovin.com/@huangxiao

Likes

Comments