​Jag måste helt ärligt säga att större delen av 2015 har varit ett av de bästa åren i hela mitt liv, jag har haft så jävla mycket kärlek och jag har aldrig varit direkt arg under 2015 heller

​Det är lite tråkigt att behöva lämna 2015 och börja 2016, och med det menar jag att 2015 har varit sjukligt bra men slutade som ett av de värsta åren i mitt liv. Men allting jag har gjort det här året har varit utav kärlek och att jag har brytt mig om alla som finns/fanns i mitt liv. 

Nu lider 2015 mot sitt slut och jag är inte alls taggad på 2016.. okej, där ljög jag, jag är lite taggad men för det mesta så ser jag bara inte ljuset i slutet av tunneln nu. Okej, nu ljög jag igen, jag ser det men vägen dit är lång och kommer ta ett tag. Fast det är helt upp till människorna runt omkring mig, och hur jag hanterar allt. 2016 kan bli det bästa året någonsin eller det sämsta, något av dem, jag känner inte att 2016 kommer bli "neutralt" eller bara helt ok. Det kommer bli bra eller dåligt och jag hoppas det blir mitt bästa år någonsin.

Och nu till alla er som kanske har tappat vänner eller är på fel väg i livet eller bara undrar vem ni är, kom ihåg att vårda era vänner som finns, även om det känns som att dem är "långt borta", ta var på alla och allting. För det krävs inte mer än några sekunder och sen så är dem borta.. vårda alla ni har och kom ihåg att lyckan finns runt hörnet, ni måste bara ha styrkan att kolla runt det där hörnet :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments