Hej! Jag hoppas att ni undra annars blir det liite pinsamt😲. Jo... anledningen till att jag inte uppdaterar lika ofta som jag säger är för att jag är urusel på det... jag har alltid varit värdelös på att skriva i dagbok... om jag har tur kanske jag skriver 2 gånger per år... och då förstår jag att ni tänker, det här är ingen dagbok? Jo men för mig är det de. Jag skriver varje dag om vad som händer i mitt tråkiga liv på ett speciellt ställe, och i det här fallet är det ju här. Men jag gör mitt bästa och kommentera gärna om vad ni tycker och ge tips på hur jag kan skriva varje dag!


//Raja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vill be er om en enkel sak. Ni som gillar både djur och smink. Om ni så köper smink, köp inte från mac. För det tar djur som har sprungit bort från sina hem, hemlösa djur... för att kunna sälja i Japan... det fanns ett avtal, de får sälja i Japan om de provar på djur. Så då valde de pengarna! Snälla köp inte från Mac... då är ni djurplågare själva!

Kram ♡♡Raja♡♡

Likes

Comments

Hej! Min blogg kommer handla om händelser som har hänt mig och göra videos... den ska också handla om tipsar i situationer som jag har upplevt. Och tro mig, det är många! Men jag hoppas att ni gillar den så i sånna fall komentera och annat så hörs vi snart... jag har också instagram där ni kan skicka frågor den heter _rajasblogg_

♡♡Raja♡♡

Likes

Comments