Så lätt och gott, perfekt mellanmål!

Recept:
1 banan
500ml mjölk (eller mer om ni vill)
En hand full av (frusna) jordgubbar

Sätt allt i en mixer och blanda det. Jag valde också att sätta en kinderchoklad som gav en extra smak!

Lycka till! Hoppas ni har en perfekt lördag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa. Spontana resor är fantastiska! Jag har bestämt mig för att besöka Tivolis nöjespark tillsammans med min vän Heidi. Vilken magisk dag vi hade! Firar Tivoli sin 175-årsdag hela februari, så parken har its Winter Wonderland. Det är så vackert där! Alla ljusen och snö... Skridskoåkning plats var bäst, vi hade kul. Ser fram emot mer spontana resor till Köpenhamns Tivoli!

Likes

Comments

Jag har gjort bananmuffins för alla hjärtans dag. Min älskling tyckte om det så mycket, så jag har bestämt mig för att dela receptet med er. Det är enkelt och kan användas vid många tillfällen. Jag hoppas att ni kommer att tycker om receptet så mycket som vi gör!

Banana cupcakes:
2-3 mogna bananer
100g smör
150ml socker
2 ägg
1ts bakpulver
250ml mjöl

Gör så här:
Lägg smör och socker i mixern. Blanda det. Spräck ägget och blanda det igen. Skär bananerna i små bitar och lägg i mixern. Blanda det. Blanda bakpulver och mjöl i en annan skål och häll det sedan i mixern. Efter att ni har blandat allting, häll blandningen i muffinsformerna. Baka i ugnen i 180 grader under 20-25min.

Umm vad gott!

Likes

Comments

Jag vill dela min Alla hjärtans dag lycka med er. Vilken kväll jag har haft! Han älskade alla överraskningar jag har gjort (kolla mitt senast inlägg). Bananmuffin var bäst. För att överraska mig gick vi till restaurangen. Det var en biff middag som vi hade. Yummy! Strax efter det åkte vi till bio för att se “Fifty shades freed”. Vi har nu tittat på alla delar av den här filmen. Det var perfekt! Älskar honom väldigt mycket!
Hoppas att ni hade en fantastisk dag med era älsklingar.

Kram

Likes

Comments

Hej hej! Glad alla hjärtans dag! I hope you get to spend this day with the ones you love. Today I am free, so decided to surprise my love. I put up balloons, that I think are so incredibly söta! I made banana cupcakes and did some other bits and pieces to make the day even more special. Had so much fun making this! Can’t wait for him to come back home from work!

Kram kram

Likes

Comments

Idag skapade jag min första blogg... Spännande! Jag och min pojkvän hade en pizza för att fira det. Vad gott! Pizzan smakade väldigt bra. Hoppas att ni är redo att följa mina aventyr. Stay tuned, som man säger.

Likes

Comments