Lögner. En liten lögnare är jag. Jag berättar lögner jämt, en del av min vardag.

Det är ofta inte inte allvarliga saker. Men jag är för van vid det så jag ljuger hela tiden, för det är enkelt. Nu för tiden vet jag själv inte ibland om det jag säger är sant eller inte.

"You're always better off with a really good lie".

"Sometimes, Lies are more interesting than the truth".

"I guess I should have learned how to lie a little better".


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen var jag i Norrköping med ATR UNG's styrelse och hade styrelsemöte! We had a blast! Älskar dessa fina människor ... så underbara. Längtar tills nästa gång jag ser dem...

I helgen så publicerade vi våran hemsida också!! http://www.atrung.se/ kolla in ;)


Likes

Comments

Vem är jag?

Jag har pratat med en vän idag länge länge om mina beslut i livet. Om ungefär en och en halv månad är jag 18. Jag är fri. Jag får göra som jag vill.

Mina vänner säger att det inte är så coolt som det verkar. Men jo, för mig är det så. Tyngden av att vara fast, tyngden som sitter i hjärtat kommer försvinna. Den kommer lyftas för jag är fri. Fri att vara mig själv. Jag vill bryta mig bort från min familj, min släkt och bara vara helt fri, att vara mig själv.


Likes

Comments

"Mother cannot guide you
Now you're on your own
Only me beside you
Still, you're not alone
No one is alone, truly
No one is alone,

Sometimes people leave you
Halfway through the wood
Others may decieve you
You decide what's good
You decide alone
But no one is alone"


Likes

Comments

Idag så visade min klasskompis Martha mig en video med hennes idol Beyoncé, som jag faktiskt inte hade sett. Det var videon till Haunted, och den var så bra. Jag gillar Beyoncé men det är ingen artist jag verkligen avgudar, det finns få artister jag gillar så mycket. Jag lyssnar på så mycket olika. Men denna låt är väldigt bra och videon är grymt kreativ, sexig och helt i min smak. Jag råder er alla att kolla på den!

Likes

Comments

Snart är jag där... bredvid Trollkarlen ...
Är en av mina många repliker i pjäsen Oz vi nu jobbar med. Som jag skrev i mitt första inlägg så ska jag spela Elphaba the wicked witch, min drömroll. På onsdagar har vi repetitioner och idag är det dags för ännu ett. På vår teaterförening har vi också fått en ny kostymör, Cailin, från New York. Take this, hon har jobbat på Broadway! Ja det är sant och hon är så trevlig och kreativ. Våra kostymer kommer bli så snygga, förvänta er bilder när det närmar sig maj.

Snart är jag där... vid premiären...


Likes

Comments

Det är lov och tyst i huset. Farfar är i Malmö och farmor och jag är ensamma. Det är så skönt, att efter mycket slit, mycket jobb, mycket rep och mycket upp och ner i känslorna, att få gå hemma, och bara göra ingenting, och få höra tystnaden prata.


Likes

Comments