Idag har varit en bra dag!
Idag har vi fått tillskott till familjen. Detta är min nya bebis. Hon heter Missy  (men kanske döper om henne)
hon är lite skygg men första träffen med Tusseloo gick jättebra. De var jätte duktiga. har haft henne nu i två timmar å hon har fräst åt honom en gång. Så jag hoppas att allt kommer gå jätte bra så jag kan behålla henne.
Är jätte lycklig nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var en lång dag. Det börja med att jag var i skolan å blev ännu mer förvirrad än jag var innan.
Efter skolan åkte jag hem och satte mig å plugga lite till provet jag ska ha om några dagar, detta gick sådär.
Men nu kommer vi till varför jag skriver detta inlägg. Jag och min pojkvän var på middag och bio igår.
vi åt någon fancy ass 7 rätters meny som tog typ 2 timmar att äta. Kan säga att jag tyckte att 4 av 7 rätter var super goda de andra var la okej ingen wow effekt direkt haha
efter middagen gick vi på bio och såg den nya djungelboken. Den filmen var mysig tyckte jag och de slängde till och med in några låtar från den tecknade filmen och det blev jag super excited över!
Nu bär det av mot en lång dag av jobb och pluggande.  

Slänger även in ett par bilder på Tusseloo bara för att han är så söt!

Likes

Comments

Bilder från igår!
Igår var en rolig dag/ kväll då jag och massor av polare var på gg bar, detta är en bar med temat spel, å där spelade vi cards against humanity vilest var sjukt roligt!

Idag var lite mindre rolig dag då jag var tvungen att hoppa in och jobba då folk är sjuka. Men måste säga att kvällen ändå gick ganska snabbt. Whooo!

Likes

Comments

Detta är min första lediga helg på länge!
Fy fan vad skönt!
Idag har min älskade bebis tusseloo haft en fight med en humla där han förlorade, vilket resulterade i en uppsvullen tass. 2 timmar efter den fighten muckar han fight med en annan humla. Att han aldrig lär sig!
Nu har vi iallafall balkong häng i solen.
Sen blir det väl att tvinga ner mig själv till affären å köpa glass.

Likes

Comments

Nu börjas det igen..
Med de här jävla förkylningarna som ska komma in i tillvaron och rent ut sagt förstöra för alla! Förkylning det är ingen som gillar dig!
Förlåt men det är så! Gå hem å lägg dig och lämna mig ifred!

On another note!
Vi har börjat på ett nytt kapitel i matten och det är geometri. whooo!! Fy fan för matte säger jag bara, det finns en anledning varför jag inte klarade det i gymnasiet.

Nä nu ska jag fan försöka bada bort den jävla förkylningen med sällskap av Tusseloo han håller handduken varm åt mig.

Likes

Comments

Dagen är inte ens slut än och jag har redan gjort massor!

​Jag vaknade strax innan 11 i morse, SOVMORGON WHOO!!, såg att jag fått ett medelande på fb chatten av nea. Hon var i närheten och undrade om jag ville träffas. Vilket jag självklart ville! Så mötte upp henne vi tog en kaffe å sen åkte vi hem till henne och gick på lång prommis med hennes hund Melvin. 

När vi kommit hem till henne igen gjorde hon banan glass och vi satte oss och njöt i solen. 

Efter det åkte jag hem och packade en väska då jag ska sova hos min far i natt. Sen satte jag mig på balkongen och åt taco sen lunch! 

Åkte förbi min favorit second hand butik där jag köpte två böcker för sju spänn och nu är jag hos pappa. Allt detta och klockan är inte ens 18 än! Haha underbart! 


Likes

Comments

Ursäkta argt inlägg!

Allt jag vill i helgen är att umgås med mina kompisar och min pojkvän allihopa. Spela lite spel, kanske dra ut å träffa annat folk. Men nej man ska ha en korkad jävla pojkvän som kan göra planer att träffa annat folk å sitta å spela, men när det kommer till ens flickvän å hennes vänner, som dessutom är hans vänner, å sitta och spela å umgås då går det fan inte. Nä du vill man åka hem istället! Och jag vet att när vi väl åker hem till dig så kommer du sätta dig vid din jävla dator å spela spel så får jag sitta å glo TV vilket jag kan göra hemma. Fast är jag hemma är jag med min älskade katt. Nä om man ska bli en crazy cat lady på heltid och inte ha någon partner?

Tusseloo ger mig kärlek. Tusseloo ger mig närhet. Tusseloo behöver mig och jag behöver honom!

Likes

Comments

Idag har varit en roligt dag!
Det började med att jag vaknade vid 12.30 helt död, efter en helg med natt jobb är det helt förståeligt. Vid 16 mötte jag upp Madde å 17.30 kollade vi på ifk Göteborg - Kalmar. Det slutade 1-1
Efter detta åt vi på pinchos. jag har ätit där en gång innan och jag blev besviken men tänkte att jag får väll ge det en till chans, blev lika besviken igen..
Efter middagen gick vi till min favorit krog å hängde en stund.
Nu sitter jag på vagnen å är snart hemma hos mig lilla plutt! ❤

Likes

Comments

Imorgon fredag är sista anmälningsdagen för högskola/ universitet och jag ska söka till socionom linjen.
Så jag är lite stressad över att inte klara matte kursen jag pluggar nu så man inte kommer in på linjen, eller att man har för dåliga betyg så man inte är behörig att komma in alls.
well wish me good luck!

Likes

Comments

Detta med att blogga har alltid varit något jag alltid velat göra. Men jag har aldrig fått någon rutin på det hela. Men jag ger det åter ett försök. 

För att lyckas som bloggare är inte lätt och man måste nästan ha något sorts tema på bloggen för att få läsare, men jag försöker ändå. Denna blogg kommer ha lite allt möjligt i sig. Men mest av allt kommer det vara ett ställe där jag får skriva av mig. Speciellt om det som pågår i mitt liv. Det kan bli en del dystra inlägg, men det kan även bli en del glada. 

Förhoppningsvis blir det mer glada inlägg. 


Likes

Comments