Nu börjar jag bli trött på att jämt och ständigt få en jävla massa skit ifrån min pojkvän. Så fort jag säger eller tycker något som han inte tycker om så får jag skit och det är mitt fel å jag måste växa upp.

Han blir irriterad på mig när jag lägger chopsticksen i tallriken för det är respektlöst mot hans japanska traditioner, så när vi tidigare idag åt souvlaki som i min familj äts med massa grönsaker i och han inte ville ha grönsaker i så talade jag om för honom att det är respektlöst mot mig som har lagat maten att inte äta det som det är meningen att ätas. Så jag tog upp att jag har respekterat hans traditioner då kan han respektera mina men det kom inte på frågan. Men när jag började ignorera honom la han till sist i en ynka tomat skiva i och frågade om jag var nöjd. Jag svarade givetvis att jag var det. Då tyckte han att jag skulle be om ursäkt, som om det skulle vara mitt fel att det blev dålig stämning. Men så är det alltid mellan oss, så fort något är fel så är det mitt fel och jag måste växa upp.

Det kanske är han som måste växa upp. Någon som har några förslag på vad jag ska göra åt detta?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en sån där dag då allt har gått än på nerverna. Man vaknade vid halv två och insåg att man sovit alldeles för länge och man är sådär seg i huvudet. Det var meningen att jag och min sambo skulle ha städ dag idag, men så blev det icke. Istället åkte vi till torget och handlade lite inför morgondagen då vi får finbesök av min lillebror som ska äta tacos med oss.

Sedan ringer min mamma som har fått massa, massa mat och sa att hon inte har plats mer så hon bad mig komma och hämta lite, vilket jag gjortde. Men man undrade ju lite varför hon lät så fruktansvärt arg i telefonen. Man fick sedan sitt svar då hon var jätte full igen. Hon var väll antagligen sur för att min bror gjort något igen som indikerade på att han var otacksam över något och då tar hon ut det på att dricka alkohol.

Sedan blir det inte bättre av att hon sitter och trackar ner på mitt förhållande med min sambo, som jag kommer skriva om en del här då vi har väldigt olika meningar om många saker, iaf så blev jag trött på hela saken och gick. Men så kommer man till spårvagnen och en gammal tant som tror att hon är bättre än alla ska gå på vagnen först och eftersom jag inte stannade och lät henne ställa sig vid ingången innan mig så blev hon sur och sa att jag var en dum tjej och gick sedan på vagnen men sin rullator medans alla försökte gå av. Jag var nära på att säga ifrån men bet min tunga. Men jag har sett henne innan på spårvagnen och hon "tvingar" folk att flytta på sig från en viss plats för att hon ska sitta på den så från och med nu kommer jag alltid sätta mig på den platsen och inte flytta på mig när hon säger att man ska göra det, ja hon frågar inte hon säger.

Jag kan förstå grejen med att respektera de äldre men jag tänkter inte respektera någon som inte respekterar andra och tror att man är bättre än andra bara för man är gammal.

Det funkar inte så.

(skrev detta igår men av någon anledning pubicerades det inte)

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag har en pojkvän som jag älskar jätte mycket, men allt jag gör enligt honom är fel. Jag får skit för massa saker hela tiden som jag inte borde få skit för. T.ex jag väljer att spara undan så mycket av min lön som jag bara kan och jag kan inte berätta det för honom för då blir han sur för att han inte kan spara sina pengar, för att han har massa räkningar att betala. 

Han vill veta vad jag sparar mina pengar till och jag sparar inte mina pengar till något speciellt, jag tycker bara om att spara pengar, ja tycker bara om att veta att jag har pengar ifall något skulle hända. Är det så fel? 

 

Idag har även varit en sådan dag då man inte orkar någonting, då man bara vill bli lämnad ifred, en sådan dag då man bara vill ligga i soffan och titta på dåliga serier. Men så är det självklart tvätt dag idag så man kan inte bara ligga i sängen och inte göra något. Tyvärr.

Jaja det blir väll att rycka upp sig lite och spara sina pengar till en regning dag. 

xoxo

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag på jobbet, dels för att the pain in my butt inte har varit där och dels för att det känns skönt att äntligen få jobba normala tider! Även om det är på ett jobb som sliter ut mig känns det gött att veta att man kommer få in mer pengar. :)

Men det bästa av allt är att vissa på jobbet håller med om att The pain in my butt är konstig och bitchig. :3 

That makes me soooooooo happy! :'3 

Men imorgon är det en ny dag så hoppas att allt blir lika bra som idag! :) 

xxo

Likes

Comments

Jag sitter vid facebook, som alla andra loosers som är hooked på skiten, och läser hur folk börjar peppa inför studenten. Jag ser hur de skriver att det snart äntligen är över och tänker tillbaka på när jag skulle ta studenten. Då inser jag hur dum man igentligen är för att man hatade skolan så mycket som man gjorde. 

Jag minns att mamma jämt sa till mig; ni har det så bra, när ni går i skolan, sen blir det jobb och då blir det inte lika roligt. 

Men som den dumma tonåringen man var lyssnade man självklart inte och tyckte att det var klart det skulle bli bättre när man gick ut skolan, men oj så naiv man var på den tiden. 

Men jag minns känslan av att ta studenten. Hur underbart det var att slippa skolan. Nu, två år senare, önskar jag faktiskt att jag kunde gå tillbaka och göra om det. Slippa stressen från att vara arbetslös, ha ett jobb man inte trivs med eller till och med stressen av att man inte vet vad man vill jobba med samtidigt som man känner tiden springa bort allt för snabbt. 

Om man bara kunde gå tillbaka till när man skulle välja gymnasium och veta vad man vet idag. Det hade varit något.

Likes

Comments

Denna helgen har det hänt mycket grejor.

I fredags jobbade man på dagen (suck..) och sedan på kvällen var det tjej kväll men massa popcorn,chips och cola, å filmer såklart! 

I lördags var det sci-fi mässan för första gången ever! Och det var as roligt. Blev lite besviken dock trodde det skulle vara större. Men fick reda på av en vän att mässan var jätte liten i år så nästa år blir den nog större. ^^ hoppas jag. Jag kände mig iaf som ett barn igen med alla star wars grejor. Star wars var min favorit film som liten och den ligger fortfarande högt upp på listan, men har inte sett dom på ett tag. Vilket suger.. Oh well får kolla på dom när de visas på sexan. ^^ köpte även ett gameboy spel, SUPER MARIO FOR THE WINN! Sen på kvällen/natten gick jag på bio och tittade på Jack the Giant slayer. Det var meningen att min bror skulle följa med men han gick inte att väcka (han somna på soffan). Kom hem 3 på natten. :P

I dag, söndag, Blir det la bara att ligga hemma och glo. Jo kanske gå på bio med min bror, han blev lite arg för att han inte vakna igår. :P Men vi får se om det blir bio med. 

xoxo

Likes

Comments

Ja idag har varit en konstig och frustrerande dag. Det började med att jag åkte in till stan för att tatuera mig, hade tid vid tolv men blev lite sen. Men när jag väl var i studion så var det väldigt mycket vel då de skulle skissa upp bilden och ha sig, De satt seriöst och skissa på bilden i typ två timmar och tre olika människor skissa på den. Väldig frustrerande!

Sen efter många om och men så blev det äntligen dax, men då var det vara ca 45 min kvar på min stora gaddning som skulle sitta på vänster revben. 

Men min tatuerare var snabb och gjorde konturerna jätte snabbt. så bokade vi en ny tid att göra skugning och färg. I slutet av maj blir den klar.

Sen åkte vi in till stan och velade lite där, och dum som jag är har jag på mig klack skor så mina fötter är typ döda för tillfället. Men ska man vara fin får man lida pin som dom säger. 

När jag kom hem sen fick jag inte det roligaste kommentaren av mamma kanske, varför gjorde du en tjej sa hon, genom sluddrande röst.

Iaf hela dagen slutade upp ganska otrevligt men är nöjd med hur min tatuerning ser ut hittills iaf och den kommer bli as snygg när den är klar sen till sommaren. :D

 

xoxoLikes

Comments

hehe polisen stod utanför mig idag. xD 8 polisbilar stod utanför varav 4 var vanliga polis bilar och två var gråa pikeer och en vit bil och en personbil. Dom gick runt med hjälm och jätte stora vapen. Har dock ingen aning vad som hänt dock. Poliserna kollade upp mot taket hela tiden så någon kanske var på taken. I don't know.
Men om det är någon som vet vad som hände i frölunda torg 2/4 runt 22.00 får gärna komentera. :p

Likes

Comments

Åh lyckan som man hade haft om man hade ett bra jobb som gav mer betalt än mitt jobb så man kunde flytta hemmifrån. Så man slipper drama.
Oh well one day.. One beautiful day it will happen!

Bara en dag kvar sen smäller det! :D ny tattuering! :D

Likes

Comments

Sista avsnittet av walking dead var så jävla awesome! Om ni inte sett serien så råder jag er att titta på den, jag menar den har allt man behöver; Zombies, killing, love, twists. Allt! 

3 seasons finns och nästa börjar i oktober.. Långt kvar.. Men man har något att se fram emot iaf. :D

 

Likes

Comments