Igår efter att jag hade åkt hem ifrån Billy så åkte jag och pappa till Emporia. Jag skulle hämta ut mitt paket från SweetLoveSugar. Sen innan vi åkte hem igen så tog vi lite frozen yoghurt inne på Yogiboost. Påvägen hem hämtade vi även ut ett paket på Hemköp. Det var mitt Adidas linne som hade kommit. Har verkligen börjat gilla gult på sistone.💛
Vi var hemma vid 16 tiden. Strax därefter så åkte pappa hem till farfar för att hjälpa han med sin dator. Efter det åkte han vidare till jobbet. Medan pappa var iväg så tog jag det lugnt och kollade på youtube. Sedan gick jag och la mig. Kram

Likes

Comments

Igår så kom Billy hem till mig kl 10 och vi satt bara å chillade hela tiden. Fick även pröva att vaxa hans arm.😂 Sen kl 16 tog vi bussen hem till han. Där chillade vi mest också. Kollade på hans nya ökenråttor och spelade Minecraft. Och lite annat skoj. Sedan på kvällen la vi och snacka om allt mellan himmel och jord innan vi gick och la oss.
Kram

Likes

Comments

Igår var det 20 år sedan första Harry Potter boken kom ut. Det tycker jag vi firar med 20 Harry Potter memes.

Harry Potter is my past, my present and my future.

Likes

Comments

Fick precis hem ett paket. Kan ni gissa vad? Harry Potter såklart. I paketet så fanns Hogwarts library med böckerna 'Fantastic beasts and where to find them', 'Qudditch through the ages' och 'The tales of Beedle the bard' och qudditch bollarna. Man fick även med en poster.
Ni som gillar Harry Potter köper ni också på er massa Harry Potter merchandise? Jag samlar på Harry Potter saker och Funko POP figurer.

Vilken är eran favoritfilm? Samlar ni kanske på något annat?
Kram

Likes

Comments

Idag tog jag det lugnt på förmiddagen och kollade på 'Harry Potter och halvblodsprinsen'. Kl 14:15 åkte jag och pappa iväg och hämtade farfar för att bjuda han på middag ute på Emporia. Jag var även inom SweetLoveSugar och beställde en Harry Potter sak som jag förmodligen får hämta ut nästa vecka.
Sen blev farfar sugen på mjukglass så vi åkte ut till hamnen i Lomma och tog vars en glass. Nu sitter jag och spelar lite Sims och sen ska jag nog gå och lägga mig.

Likes

Comments

Favoritbok? Den första och den sista
Favoritfilm? Deathly hallows part 2 och The goblet of fire
Favoritkaraktär? Voldemort och Severus Snape
Om du kunde bli tillsammans med någon av karaktärerna, vem skulle de vara? Ronald Weasley
Vad skulle din patronus var? Enligt Pottermore så har jag en nordisk hare
Vilket hus är du i? Hufflepuff
Om du kunde träffa någon av skådespelarna från Harry Potter, vem skulle det vara? Alan Rickman, Ralph Fiennes, Rubert Grint, Emma Watson och Tom Felton m.fl
Om du kunde ha uppståndelse stenen, osynlighetsmanteln eller flädertrollstaven, vilken skulle du välja? Osynlighetsmanteln

Likes

Comments

Alice är min hund, jag fick henne av pappa när jag fyllde 18 år. Hon är en blandras mellan chihuahua och papillon. Den 4 Juli blir hon 8 månader. Hon är en väldigt glad och livlig tjej som också älskar att ligga och mysa i ens knä. Hon är väldigt glad i människor men andra hundar är inte lika kul. Jag älskar henne jättemycket och hon hjälpe mig verkligen när jag var i en väldigt jobbig del av mitt liv.

Likes

Comments

Igår var de midsommar. Jag var hemma och städade under dagen senare på eftermiddagen försökte jag och pappa att göra sushi för första gången. Det gick sådär hehe. På kvällen tog jag det bara lugnt och kollade på 'Harry Potter och Fenixorden'.

Idag har inte hänt så mycket. Jag pratade med pappa om att jag kände mig ensam och ville ha något att göra. (Är sjukskriven med depression) Så han kom med förslaget att starta blogg och nu sitter jag här.

Likes

Comments

Namn: Johanna

Ålder: 18

Syskon: En bror som är 25

Djur: Chihuahua/papillon som heter Alice

Intressen: Läsa, kolla serier, pyssla och umgås med kompisar.

Favoritfilm: Harry Potter alla dagar i veckan. (Hufflepuff här)

Favoritbok: Harry Potter och Me before you

Favoritserier: Fringe, American horror story, The fresh prince of Bel-Air, Orphan black och CSI

Favoritmat: Sushi och taco

Likes

Comments