Det var en bra tag sen jag uppdaterade bloggen. Inte för att jag gjort något speciellt utan tvärtom. Har bara jobbat natt flera nätter i streck och de få dagarna jag varit ledig har jag bara varit hemma och slappat och helt ärligt inte gjort ett skit.


Men iallafall så har mina visitkort kommit hem!!! Finally 🤗 För er som inte vet så har jag en egen business som heter ”Hair and beauty by Rachel” där jag bland annat flätar hår så som boxbraids, cornrows samt att jag syr in hår. Jag håller även på med ett nytt projekt då jag kommer lansera ut mina egna fransar.


Sooo fucking excited men mer om fransarna får ni veta längre fram. Men min Instagram är: Hair_and_beauty_by_rachel Annars kan ni bara klicka på länken nedan: https://www.instagram.com/hair_and_beauty_by_rachel/?hl=sv

Där kan ni direkt kan boka tid hos mig eller fråga mig något om ni har frågor.
Ha det bäst! 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello beautiful ppl!
Hoppas ni haft en underbar dag, själv var på jobbet och slutade 7 och var totalt utmattad och kom hem efter de, somnade nästan direkt. Sen så vaknade jag vid 15 tiden och bestämde mig för att laga lite mat, det blev potatis, fiskpinnar med kall dillsås mmmm så sjukt gott 😊Men nu ska jag bara vila för natt pass står på schemat inatt:)
Puss och kram på er! 😘

Likes

Comments

Hej underbara läsare! Jag har precis kommit igång med min nya blogg som ni ser och ser verkligen fram emot att få börja blogga igen efter många om och men :) Men nog pratat om det idag är det nämligen alla hjärtans dag, vilket betyder att man är hemma och får gotta sig med mat och semlor samt kolla på serier hela dagen, för min del iallafall hoppas ni andra haft en underbar alla hjärtans dag med er partner eller med er själva :) Nu ska jag iallafall ta mig upp från sängen för att ta mig till jobbet för att jobba natt bööööh.. :)

Ha det bäst <3

Likes

Comments