Header

Hei, og god torsdag. Det er ikke mange dager siden den offisielle vårdagen var, og det er ikke noe bedre enn det. Dessverre henger ikke Trondheimsværet helt med, så denne uken har det snødd av og på. Uansett ser jeg veldig frem til en lysere og varmere tid. Der det er mulig å kose seg i solen, og bruke lettere klær. Dermed skal dette innlegget handle om hva jeg vil gjøre denne våren og hva jeg ser frem til.

TI TING JEG VIL GJØRE DENNE VÅREN

1. Være ute. Når sola skinner, og gradestokken viser tosifret tall, vil jeg ut, ut, ut! Denne vårens skal jeg være flink til å være mer ute, gå turer, jogge, eller kun sitte i solveggen. Uansett er det godt å kjenne solen varme i kroppen etter en lang vinter. Eller få litt frisk luft i ansiktet etter en lang skoledag.

2. Påskeferie. Det er ikke lenge til påsken står for tur! Det skal bli så godt med ferie, og være med venner og familie. Og kanskje det er noe snø, og skiføre?

3. Kjøpe joggesko. Mine joggesko er nedslitte, og ikke spesielt gode til å løpe med mer. Når veiene blir fine og tørre trenger jeg meg noen nye joggesko, så jeg kan føle meg litt fresh og sporty.

4. Vårrengjøring. ALT skal bli vasket. Ikke noe er bedre enn et rent hjem (selv om det ikke varer så lenge av gangen). Vinduer skal bli vasket, gulv skal støvsuges, og alt skal bli rent.

5. Løpeteknikk. I starten av april skal jeg være med på et løpeteknikkurs. Tror det skal bli veldig gøy og lærerikt. Forhåpentligvis kommer jeg til å bruke det jeg har lært, og at det kan være en hjelp til å bli flinkere til å løpe!

6. Spillkveld. Brettspill eller kortspill i godt selskap!

7. Kjøpe blomsterbukett. Det er på tide å friske opp litt med fine, lyse vårfarger i hjemmet! Åh, det er så koselig med blomster, jeg blir så glad!

8. Ta frem sykkelen. Det blir så godt å få sykle igjen, jeg kommer meg så mye fortere frem! Gleder meg til å ta min første tur langs veien, selv om jeg kommer til å bli dødsstøl i rompe og bein!

9. Bachelor. Det er ikke mange månedene igjen av studiet, og den siste store oppgaven skal etter hvert leveres. Gleder meg til å bli ferdig!

10. Prøve chiapudding. Dette vil jeg lage og prøve ut! Ser så utrolig mange oppskrifter på akkurat denne puddingen for tiden, og det ser så godt ut!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei, og gooood søndag! Denne helgen har vært så fin, med tur og besøk i går, og en lengre joggetur og håndballkamp i dag. Dette er den første helgen på lenge som jeg har fått så utrolig mye ut av. I tillegg har jeg fått masse sol i ansiktet! Nå har jeg talt over antall kilometer som jeg har jogget, og jeg har klart å løpe til sammen 22 km! OMG, jeg er så fornøyd! I dag klarte jeg også i løpe i en time sammenhengende, det er en første gang!

@ragnhildsohol

Det er ikke alltid jeg klarer å oppdatere bloggen, men jeg prøver så godt jeg kan å oppdatere instagramprofilen min, så ofte jeg har noe bilder! Her er det et lite bildedryss fra min profil, men dere er hjertelig velkommen til å ta en titt innom og se selv!

Ønsker dere en god søndagskveld videre!

Likes

Comments

Hei, og god onsdag, håper alle har det bra. I går var jeg på kino og så Skjønnheten og udyret, og det var en veldig fin film, anbefales! Men over til noe annet! Sist uke bestemte jeg meg for å bli flinkere til å løpe, samtidig satt jeg opp et mål om å løpe en mil sammenhengende før sommerferien er over. Egentlig synes jeg det er kjedelig å løpe så lenge av gangen, men nå skal jeg tvinge og presse meg til å gjøre det. Jeg er godt i gang med uke nummer to av programmet, og i dag står det intervaller for tur, med en avsluttende styrkeøkt.

- MIN PLAN -

Mandag: Dette skal være en rolig økt, der pulsen skal ligge lavt, ikke over sone 2 (noe jeg ikke klarer, og ligger som regel i sone 4-5, ops!). Starter med 10 minutter oppvarming, dermed 15 minutter hoveddel, og til slutt 5 minutter nedtrapping. Til sammen 30 minutter.

Onsdag: Intervaller! 10 minutter med rolig oppvarming. Hoveddelen er 4x4, med en puls i sone 4 og 5, fire minutters drag, med tre minutters aktiv pause (sone 3). Etter de fire intervallene er gjennomført, trapper jeg ned med lett jogging i 5 minutter.

Torsdag: Dette er en middels lang løpetur, på 35 minutter. Det er samme opplegget som mandagsjoggen, med lav puls, 10 minutters oppvarming, 20 minutter med litt høyere fart, og til sist 5 minutter nedtrapping.

Søndag: Ukas langkjøring! Denne løpeturen skal vare i 1 time og 10 minutter! Pulsen skal være i sone 3 over hele turen. 10 minutters oppvarming, 55 minutter løp, og 5 minutters nedtrapping!

Dette er mitt løpeprogram ukene fremover. Satser på å klare å fullføre med stil, og med god tid i tillegg! Ønsk meg lykke til!

Likes

Comments

- UT PÅ TUR, ALDRI SUR -

Hei, og god lørdag alle sammen! Når jeg sto opp i dag, og så ut av vinduet, så fikk jeg nesten sjokk! Det hadde kommet masse snø over natten! Vinteren er ikke over med andre ord..... Selv om snøen har kommet tilbake, kunne jeg ikke hatt en bedre dag! Solen har skint til tusen, jeg har gått en kjempefin tur, og så har jeg hatt to venninner over på besøk for å spise litt kake. Jeg elsker lørdager!

I dag gikk jeg Ladestien i godt selskap av Ane og Ellie (den søte lille)! Klokka tolv var vi på vei i solen, og en time senere var vi på utsiktstoppen. Jeg synes det er litt kult å bo i en by der jeg kan være urban, samtidig kan jeg gå ti minutter utenfor sentrum, og komme på et så flott og rolig sted. To gode ting Trondheim har å by på! Men se her! Jeg har turt å klappe en hund! Jeg som er et kattemenneske til tusen. Føler meg skuffet, men stolt samtidig. Ellie er søt, men katter lenge leve <3

- GOD LØRDAG -

Likes

Comments

HEY, THERE ARE NEW KICS IN TOWN!

Hei, og hallo! På lørdag var det storsalg i byen, og selvfølgelig var jeg til stede! Det var fult av folk på torget, og alle butikkene hadde salg, alt fra 20% til nærmere 80% avslag. To ganger i året blir et slikt salg arrangert i Trondheim. Jeg kan ikke si jeg gikk helt bananas, men jeg fant disse fine skoene fra New Balance til over 60%, og det sier jeg meg veldig fornøyd med. Dette er faktisk mitt første hvite skopar, siden jeg er litt uforsiktig, men nå skal det bli andre boller!

Gode sko synes jeg er viktig, det er noe som blir brukt hver dag, og ofte flere timer av gangen. Jeg er lite glad i å gå inn sko, for å unngå gnagsår, eller generelt ubehagelige skotøy. Jeg har et annet par i New Balance, og er veldig fornøyd med dem. Disse er gode, og behagelige. De er lette og fine til hverdagsbruk. Disse brukte jeg hver eneste dag jeg var i London for noen år tilbake, og var supre til storbyvandring. Med det har jeg fått meg nye vår- og sommersko, og er veldig fornøyd med det!

ØNSKER DERE EN FIN DAG VIDERE

Likes

Comments

Hei og god mandag alle sammen! Nå er det en ny uke som står for tur, og dette bli min store treningsuke! Utrolig nok blir det trening hver dag(!!!). Nå har jeg satt meg som mål om å klare å løpe en mil sammenhengende til slutten av sommerferien. Det resulterer i litt ekstra løping de neste ukene.

MIN TRENINGSUKE: 

Mandag: Løpe 30 minutter

Tirsdag: Håndballkamp

Onsdag: Intervaller 4x4

Torsdag: Løpe 35 minutter + håndballtrening

Fredag: Håndballtrening

Lørdag: Helkropp styrketrening

Søndag: Langkjøring løpetur (1 time og 10 minutter)

Det blir gøy å se i slutten av uka hvor mange kilometere som har blitt løpt og om det blir flere og flere kilometere hver uke fremover. I kveld skal jeg få besøk av to venninner, der vi skal kose oss med vafler til kveldsmat og litt kortspill. Det er godt med litt venninnetid en gang i blant!

Ønsker dere en fin mandag videre, og en god start på uken!

Likes

Comments

I SAMMARBEID MED RABBLE.NO

COLOUR BOOST

Se for deg det er 1. januar, og du er klar for å få en sunnere og mer aktiv hverdag. Tanken er god ja, og den første måneden går lett! Februar er litt tyngre, og i starten av mars lurer du på hvorfor dette var så viktig for deg... En stor livsstilendring kommer ikke over natten, og det er viktig å jobbe videre, selv om det blir tungt. Derfor er det viktig å finne noe som gir deg en boost ut av sofaen!

Sånn har jeg det, trening blir nedprioritert og sjokoladen i skapet skriker høyere enn noen gang! Sofaen er mykere og det kjennes ut som den holder meg fast. Men jeg har funnet meg en motivasjonskilde, min boost for å komme meg opp og ut. Det er så enkelt som nytt og fargerikt treningstøy! Jippi, en ny thights for løpeturen, eller en kul topp når jeg trener styrke.

Siden januar har jeg vært flink til å trene flere ganger i uken, og spist sunnere. Men i februar gikk det litt nedover, og for å komme meg på treningssenteret igjen, besøkte jeg nettsiden getinspired.no og fant så mye fin! Nå har de salg på treningstøy, Kari Traa ullundertøy og sko med 20-40% rabatt fra Rabble. Det er ikke kun treningstøy du finner på siden, men også pulsklokker, turtøy og mye mer!

- LØP OG KJØP -

Likes

Comments

Hei! Da er det offisielt vår, om man skal gå etter kalenderen! Vi er allerede litt ute i mars, og jeg har rukket å vært hjemme en tur, gått flere ganger på ski, fullført siste praksis i studiet mitt og spilt inn podcast. Men jeg har flere planer denne måneden, og her er min liste for denne måneden!

- W E L C O M E  M A R C H  -

1. Begynne å løpe ute. Nå begynner det å bli varmere, og bakken begynner å bli bar, og sjansen er mindre for å tryne på isen! Det er så mye bedre å være ute å trene, med frisk luft og sol i ansiktet.

2. Jeg vil prøve å lage hjemmelaget suppe. Dette er noe jeg har tenkt på lenge, men har fremdels ikke funnet den perfekte oppskriften. Men innen mars er over, skal det blitt laget!

3. I sommer begynte jeg så vit å brodere en duk, og er langt ifra ferdig. Det er på tide å ta frem nål og tråd og fortsette det jeg har startet på!

4. Jeg ønsker å bli flinkere å ta mer bilder i hverdagen. Dette er for å fange øyeblikkene jeg opplever, men også for å oppdatere bloggen mer jevnlig.

5. Å holde godisdagen til lørdager! Helt fra juleferien til nå har jeg vært helt elendig, og sjokolade har vært litt for viktig i min hverdag. Men nå er det slutt på det i hverdagen, men på lørdager skal det feires!

6. Jeg har kjøpt meg en ny bok, og den er ikke alt for tykk. Dermed ønsker jeg å bli ferdig med den innen måneden er omme!

7. Nå er det på tide å få litt mer muskler i armene, og styrketrening skal bli innført minst en gang i uka!

8. Finne på noe gøy med vennene mine! Hva som kan gjøres vet jeg ikke, alt fra spillkveld til middag.

9. Jeg skal finne på noe, eller prøve ut noe jeg aldri har gjort før. Jeg aner ikke hva det skal være, men innen måneden er omme, skal jeg ha gjort det!

10. Til sist ønsker jeg å klare å gjøre alle målene jeg har satt meg opp denne måneden. Det er ikke for lang tid igjen i mars, men samtidig har jeg goood tid!


X O X O

Likes

Comments

- TO THE SKIN WITH LOVE -

Det er kalt ute, vind, regn og snø om hverandre. Huden skriker, og sprekker opp. Det gjør hvertfall min. Hver eneste vinter skjer dette, og jeg prøver alltid å finne noe som fungerer. Dessverre er jeg ikke alltid like heldig, mens andre ganger treffer jeg rett på spikeren!

I år har jeg prøvd meg på serien Cosmica, som finnes på Boots apotek. Det finnes mange ulike produkter innenfor denne serien, som passer til ulike hudtyper. Det er for eksempel håndkrem, skrubb, øyeserum, deodorant, og mye mer.

Med min tørre hud, passer det fint med en dagkrem med ulike oljer, for å gi best mulig resultat. Denne kremen bruker jeg morgen og kveld. I tillegg bruker jeg skrubben et par ganger i uken. Disse to produktene er gode, og rimelige. Akkurat slik jeg liker det!

ØNSKER DERE EN FIN DAG VIDERE! 

Likes

Comments

Lei av tørre brødskiver til matpakken? Eller vil du ha en bedre kveldsmat? På søndagen lagde jeg grove horn, fylt med ost og skinke, og jeg må si meg fornøyd med resultat! De er veldig enkle å lage, og smaker enda bedre. Mmm! Så, glem den kjedelige matpakken, og prøv denne oppskriften som jeg fant her!

Nam...!


Du trenger:

200 g hvetemel

150 g sammalt hvete, fint

150 g sammalt hvete, grov

1 ts sukker

1 ts salt

60 g smør

3 dl melk

1 pk tør gjær

Gulost

Skinke

SLIK LAGES DISSE

1. Ha smør og melk i en kjele, smelt smøret, og la blandingen bli 37 grader.

2. Bland mel, sukker, salt, gjør og salt i en bolle. Hell melkeblandingen i melblandingen og elt deigen i ca. 10 minutter.

3. Dekk bakebollen med plast, og la deigen heve på et lunt sted i ca. 30 minutter .

4. Del deigen i to og kjevle hver del runde, del opp i 8 spisser.

5. Legg en skive ost og skinke på den breieste enden, og rull inn.

6. Form hornen og legg dem på en stekeplate med bakepapir. Dekk dem til og la dem heve i 20 minutter til.

7. Pensle med sammenvispet egg, og stek dem midt i ovnen på 220 grader i ca. 10-15 minutter.

8. Avkjøl på rist.

Disse er så utrolig gode, spesielt når de er helt ferske! Øsnsker dere alle en fin tirsdag!

Likes

Comments