Tilbake blikk 2019 Del 3.

April 2019.


Da jeg kom tilbake igjen etter en lang pause i Mars.

Hvis jeg ikke husker feil så var det påskeferien i April 2019 også. Husker den månden, siden da gikk det ifra varmt til kaldt vær. Det var også da jeg var på min første lang tur til fots, siden jeg tråkka over. Var også at jeg drev å flytta på møbler på soverommet i den gamle leiligheten, fikk ikke helt bestemt meg for hvordan jeg ville ha det.

Mai 2019.


Det var i mai jeg begynte å ta litt bilder ute, fikk hjelp av Ole til å ta bilder av meg selv også. Jeg feiret 17 Mai på hytta, istedenfor hjemme i Ås.

Det jeg husker veldig godt ifra Mai 2019, det var da varmen kom, men dro like fort nesten. Det ble mye spising av is også prøvede vi å gå en ny tur. Men da vi kom halvveis så ble for varmt så vi snudde tilbake igjen. I mai så var været litt opp ned.

Juni 2019.


Fy som jeg husker Juni 2019. Det var da vi fikk hjelp til å kjøpe vår første leilighet sammen. Ifra den dagen vi fikk vite, så dro vi på vising dagen etter. + At vi var med på vår første budrunde å vant budrunden. Selvom vi måtte vente en uke føre vi fikk vite om vi fikk leiligheten så var det helt sikkert på at den var våres. Det slik når du skal kjøpe leilighet i et boresslag, så må man vente en uke. Om det er noen i borettslaget vill bruke kjøpsretten sin.

Det var en helt ny start på livet + at vi fikk større plass rundt oss.

Det gikk veldig fort også. Selvom jeg holdt den hemligheten ganske lenge her på bloggen. Så klarte jeg meg veldig bra.

Det bilde over er mitt favoritt bilde i fra Juni 2019. Siden det oser sommer og varme, synes jeg da.

Jeg håper dere likte det innlegget her, så håper jeg at dere gleder til neste innlegg ifra tilbake blikk 2019.


Ønsker dere en riktig fin søndag!

Ragnhild Marie Aka MittLilleBilde!

Liker

Kommentarer