Instagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photo

Måndes liste!

Mai har oppført seg bra, må jeg si. Må går vi imot varmere sommertider å snart er det sommerferie. Jeg har jo brukt mye tid på instagram enn å skrive her inne, jeg skal prøve så godt jeg kan å opptadtere her inne også. Men følg meg gjerne på instagram for å få mere innsyn av mitt liv.

Måneds Opptur: Hvor skal jeg begynne hend. Jeg har fått corona vaksina. Har fylt år også har jeg tatt tatovering, klarer du å gjette hva. Det ble Snorkfrøken med kamera, så nå har jeg tatovering på begge armene mine. Vært masse med familien også har vi fått gjort masse her hjemme. Helt til slutt så er jeg ferdig hos Follo DPS, noe jeg synes er litt rart. Har også fått planta solsikkene mine ute nå, det vokser like mye ennå.

Måneds spilleliste: Åhh, jeg har hørt på så mye bra og dårlig. Så jeg tror nok da at dette innlegget blir alt for langt.


Måneds nedtur:
Det må har vært at jeg er ferdig hos DPS. Men også at det har vært så ekstremt dårlig vær.


Måneds innkjøp:
Det vært de nye øyenskygge i fra makeupmekka også er det jo blomstene som jeg har fått planta ute.


Måneds Hobby:
Det har blitt å hekle, synes det er så morsomt nå. Men også synes jeg det har blitt gøy å holde på med planter.

Håper du liker slike innlegg som dette!

Liker

Kommentarer