Instagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_blogg

Ja, jeg er kraftig og stor MEN!

Det siste året har jeg hata kroppen min så mye at jeg ikke liker meg selv. Det har blitt bedre, men noen ganger kan det slå tilbake igjen. I hele barndomen har jeg hørt at jeg burde gå ned noen kilo. Ble også mobba på barneskolen til ungdomsskolen å fikk høre at jeg var feit og at jeg kunne dekke et helt fotballmål. Det er vondt å høre når man er barn. Men det stikker veldig i meg når jeg har blitt eldre også. Vet jo at jeg burde, men den veien har ikke vært så lett, når man også sliter med å få i seg mat og nå i det siste har det blitt mindre aktivitet pga mye smerte.

Men når jeg leser om hvordan unngår du fedme og at det står et sunt kosthold står man ikke i fare for livsstilsykdommer å dette her vært noe som en blogger har skrevet som jeg har fulgt i mange år. Som skremte meg noe veldig når jeg leste dette her å tenkte har du noe mellom øra i det hele tatt. For det første så vil du ikke skape noe kroppspress ifra bloggen din, men hallo i luka det er det du gjør når du skriver slik. Hvis du tar det ifra en feit person som meg, så er det en grunn til at jeg er overvektig, Jeg har vært kjempe aktivt selvom jeg er overvektig, jeg har trent basket, gått lange turer å har til og med vært på toppen av Gaustatoppen. Når man også er overvektig kan man utvikle spiseforstyrrelser, det var jeg alt om. Når det kommer til disse livsstilssykdommene så har det mye å si på arv og mye mer. Tillegg når en jente på 16 kommenter å lurer på ho er overvektig fordi ho veier 70 og er 170 høy, da begynner jeg å bli redd fordi det er dette her som skaper en varngforestling på hvordan man skal se ut og skaper veldig mye usikkerhet blant unge men også voksene. Jeg sier ikke at man ikke skal spise sunt eller slikt, men man bør tenke litt lengre fram og lese seg opp enn å ta alle oss feite under en kam.

Liker

Kommentarer