Instagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photoInstagram snorkfroken_photo

Hvordan har du det?

For deg som følger meg på Instagram, så la jeg ut et innlegg om at jeg ikke hadde det så veldig bra. Jeg kan si at jeg har det bedre nå enn den uka, det skjedde en del. Når man får diagnoser ifra psykologen og alt annet på en gang så funker ikke hode mitt noe særlig. Det enste jeg vil da er bare å glemme alt og ønske at jeg ikke var til stede. Så nå derfor det har vært en liten oppdatering ifra min side. Nå fremover så er det mye som skjer, jeg skal på en del undersøkelser hos legen. Men dere nå gleder jeg meg til at det skal bli vår, lysere tider og varmere. Jeg er så lei av å gå i vinterskoa mine nå, gleder meg veldig til å bruke tynnere sko og klær. Man slipper å ta på seg så mye klær som mulig.


Det har blitt enda en forvaring her hjemme, vi har mala enda et rom. Som jeg gleder meg veldig til å vise fram. Men først er det soverommet, som jeg har lovet lenge å vise.

Hvordan har du det?

Gleder du deg til våren ?


Liker

Kommentarer