Instagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_bloggInstagram ragnhildmarie_blogg

Endelig ferdig med kjøkken!

Endelig så er vi ferdig med kjøkkenet. Jeg har sagt til meg selv at det her blir den siste gang jeg har maler skap dører, det har tatt så langt tid å male de. Først pusse de, tørke de også male de. Vi har bytta benke platte og vask + male veggene. Husker ikke hva fargen på veggene heter nå. Også har vi lagt på veggplate bak der vasken og komfyr er. Hylla er funnet på finn, men den er ifra Ikea. Jeg hadde ønska meg den hylla som bursdagsgave, men vi fant ut at det å dra på Ikea, så hadde vi kjøpt inn masse annet også så da gikk vi på finn. Neste proskjet blir hagen og veranden, vi begynte litt. Men gleder meg til mere. Skal prøve å huske å skrive om det her og visse dere etterhvert!

Så dette her blir dag 16: Hvilke rom i leiligheten er ditt favoritt rom?

Der må jeg bare si at det er nå kjøkkenet, jeg så fornøyd, stolt og synes det har blitt så fint og lyst der inne. Med tanke på at vi har gjort alt selv, med litt hjelp av pappa. Vi tok en farge på veggene som står i stil som stua våres. Jeg må bare si at jeg er kjempefornøyd!

Kamera: Sony A68.

Redigeringsprogram: PhotoScape X.

Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
flott innlegg 😊
nouw.com/jasmineee