Bara det här att få livet att gå ihop, hur lyckas alla med det? Känner att tiden inte täcker till och att dagarna bara springer ifrån mig, känns som man går runt som i en grå dimma och bara kämpar i den ständiga uppförsbacken! Det har bara varit för mycket nu! Jag har dragit igång renovering av hallen och har känt en stor stress för att få det så pass klart att luftvärmepumpen som är beställd ska kunna installeras, och nu är snart den delen i mål men det är en hel del kvar att göra ändå! Samtidigt blev min älskade spike sjuk och blev diagnostiserad med kronisk njursvikt och han var så dålig att jag tvingades ta beslutet att låta honom somna in... Vi alla saknar honom så mycket här hemma, det är så tomt 😿 hoppas du har det bra där du är, Collin brukar peka på molnen o fråga om spike sitter där uppe och tittar ner på oss. Till råga på allt så lyckades jag idag i stressen över att va sen till ett dop backa in i en lyktstolpe och kvadda min baklykta på bilen, yeey för att vara klantiga jag nu!! Jag kan åtminstone glädja mig åt att jag har världens finaste, snällaste och galnaste familj, släkt och vänner all kärlek till er ❤️ och mina kollegor är ju inte helt fel dom heller 😘🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det jag är absolut mest nöjd med i vardagsrummet är min trävägg som jag till slut lyckades få till. Min första tanke var att jag ville hitta fina brädor som bara var avbarkade och lite ojämna i kanterna för att få en riktigt gammal och rustik känsla men lyckades inte få tag i det så fick tänka om. Det jag var helt säker på va att det skulle vara just trä och att det inte fick vara raka hörn/kanter på brädorna och med lite funderande fram och tillbaka så kom jag fram till att vanliga ohyvlade brädor skulle funka om man fixade kanterna. Så sagt och gjort så va det bara att börja tälja och tälja och tälja...23 stycken men en av dom gick inte åt men har kommit på en idé om vad jag kan göra av en liten del av den iaf 😉 Brädorna valde jag att ha i olika bredder för att det skulle hända lite mer. När det var dags att måla så fick jag tips från färgaffären att använda en lasyr för att få en mer skyddad yta men det fanns ju så klart inte i en färg som jag tyckte om! Som tur var gick det att bryta lasyren i den betsfärg som jag gillade. Hos mamma och pappa hittade jag två vanliga träkonsoler som jag målade i samma färg och hängde upp lampor på.

Likes

Comments

När vi flyttade in i huset ville jag få ordning på vardagsrum och matrum ganska så fort då det var uppdelat i två små rum och det kändes väldigt trångt. Jag var då höggravid med Liam men fick som tur va väldigt mycket hjälp med detta projekt av min pappa som tur var! När vi var mitt i renoveringen föddes Liam och det gjorde ju att det blev en paus i allt jobb ett tag men jag har ju lite svårt att ta det lugnt så började ganska snart fortsätta projektet. Jag är så nöjd med hur slutresultatet blev efter vissa ändringar på vägen! Här nere kommer lite före och efterbilder och i senare inlägg kommer en hel del detaljer och bilder under arbetet.

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv och min tanke med bloggen.

Jag heter Ida Larsson, är 28år och bor i ett radhus i Finspång med mina två barn, Collin snart 4år och Liam 1år. Jag är nyseparerad och idag är min sista dag som föräldraleding, sen ska jag tillbaka till mitt jobb som florist! Min tanke med att skriva bloggen är främst att dela med mig av min renovering av huset och hoppas kunna inspirera andra men kommer även bli lite vardagsliv.

Likes

Comments