Header

Extremt dålig uppkoppling på banans så får bli en sammanfattning när jag kom hem istället !!
DAG 2
Började man känna sig bekväm i det nya skinnstället och inställningen på hojen , lite problem med det tekniska men det löste sig efter att hojen fick stå i ladda fullt !
DAG 3
Allt kändes som perfekt ! Satt alltid bättre o bättre tider ,och ställde upp i ett sprint race på 6 varv och körde mig längre o längre upp ! Men varven räckte inte riktigt men kom 16 plats av 37 så kan inte säga att jag inte är nöjd precis ! Kände mig extremt nöjd och taggad för säsongen i år !
Så ny är det bara att hålla tålamod tills nästa tävling/träning


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DAG 1
Efter en förmiddag men att sätta upp allt och sätta på däckvärmare och allt framme på plats ! Så va det äntligen dax att få köra ! Allt verkade fungera inna jag skulle köra ut ! Men att man kan ha så fel ibland ! På första varvet så slutade varvtals mätaren och allt annat att fungera ! Så det blev snabbt in i depån och hitta felet och det behövdes vara byta Laddningreglator. och sätta batteriet på laddning så va det fit for fight igen ! Tredje passet så kände man sig som hemma igen ! Allt fungerade och hojen samarbetade som jag ville trots allt nytt som har bytt sen förra säsong! Så blir att ladda upp batterierna och äta ordentligt så blir det 3 pass till efter lunchen !!
Likes

Comments

äntligen framme efter ca 33 timmar i bilen och kan säga att man var rätt så stel i kroppen efter att ha sovigt hälften dit men nu har vi checkat in på hotellet  och sätta upp tältet och sen blir de att sova och tagga för körning i mån

skriver ett inlägg vid lunch i mån och läger upp bilder från resan ner

Likes

Comments

Åkte precis hemifrån och känns som en dröm att äntligen få köra ! Så nästa stopp blir färjan!
Åååååå!! Dock bara typ 24 timmar tills vi är framme men med det trevliga sällskapet man har så lär det gå snabbt ner 😁
Likes

Comments

Nu så ! Ska börja blogga mera regelbundet och bättre , lär bli mera och hojen och träningen !
Nu är det inte många timmar kvar innan jag ska åka ner till Slovakien och äntligen få köra!! Har längtar så extremt mycket efter det ! Så nu gäller det att fixa med det sista och sen dra bort från Kalmar :)))
Likes

Comments

Onsdags träningen är alltid lika skön och känns som om man kommer från gymmet med mer energi och mycket piggare !
Nu är det färd hem för att börja med mat sen lägga sig i sängen och somna gott
Snart smäller det för om mindre än 25 dagar åker jag till Slovakien för att äntligen få köra
Likes

Comments

Är ett stort fan av musik och denna videon tycker jag är så grym för dom får till det så extremt bra och det låter himmelsk !


Likes

Comments

Sitter just nu på bussen ut till lby och är helt åksjuka , som sagt jag och bussar går inte bra ihop , men ska ut dit för att ha en mysig kväll med min kille för att idag har vi hela 15 månader tillsammans !
Den killen är helt underbar ! Finns ingen som kan göra mig så glad ! Han är mitt allt ❤️tack för allt du har gjort och stöttar mig när jag behöver det , vet inte någon som är mera underbar än dig
Älskar dig Olle ❤️❤️
Likes

Comments

Nu har man stretchat klart och på väg hem ! Ett riktigt skönt pass med mycket mage !
Har varit slarvig med träningen men nu är jag tillbaka på 3 dagar i veckan och är riktigt nöjd med det resultatet jag har kommit fram till bara nu ! Ska bli riktigt roligt och se slut resultatet i sommar


Likes

Comments